Ti a főnöktől megkérdeznétek azt, hogy elégedett-e a munkátokkal?
Figyelt kérdés
Jóban vagyok vele, ismerem régóta. Azonban csak 1,5 éve a főnököm de a munkám minőségével kapcsolatban semmilyen visszajelzést nem ad. Nem piszkál nem dicsér... olyan semleges.2019. febr. 27. 09:02
1/14 anonim válasza:
Nem. Ha akarna, akkor mondana valamit. Inkább hagynám, nehogy elkezdjen piszkálni :)
2/14 anonim válasza:
Nem nagyon szokták az embert megdicserni én a környezetemben ezt tapasztalom. Tehát talán jobb is, hogy semmit se szól mintha mindenért piszkálna.
Én ha fizetésemelést akarok intézni magamnak akkor ezzel indítok hogy előtte kérdezem meg van e elégedve velem. (szintén régebb óta ismerem és jóba vagyunk)
3/14 anonim válasza:
Ne kérdezz rá, ha nem panaszkodik akkr jól dolgozol, ha nem dícsér talán nagyobb az egoja, hogy megtegye. Az én főnököm pl nagyon egoista ennek ellenére, ha kemény napom van megdícsér!
4/14 anonim válasza:
Ha megkérdezed, esetleg azt hiheti, hogy sumákban séntikálsz valamiben. Esetleg úgy gondolja, hogy feltámadt benned a bizonyítási vágym és extra munkákat akaszt a nyakadba. Tehát fölösleges megkérdezni, ha gondja lenne, mondaná.
5/14 anonim válasza:
Nem kell kerdezzem, évente kötelessége értékelni , es errol nekem is tudomast kell venni.
6/14 anonim válasza:
Erre vannak az időszakos teljesítményértékelések, ott meg tudod beszélni ezt.
7/14 anonim válasza:
5.-6.: Honnan tudjátok, hogy a kérdező milyen jellegű munkakörben van? Az is lehet, hogy szakmunkás, segédmunkás vagy vendéglátóipari alkalmazott. Ott nincs ilyen értékelésféle.
8/14 anonim válasza:
Engem nem egy munkahelyen mondták azt az első napon, hogy jól dolgozom és ügyes vagyok. Aki jól dolgozik, azt már az első napon meg is dicsérik. :D
10/14 anonim válasza:
#7: Onnan, hogy nálunk az operátoroknak is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!