Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti is megkérdeznétek tőle?

Ti is megkérdeznétek tőle?

Figyelt kérdés

1hónapja megismertem egy srácot ő 27én 24 vagyok

Sokat beszélgettünk egymással, bejövünk egymásnak de egyikünk se akar komoly kapcsolatot

Megbeszéltük a dolgot hogy beszélgetünk és összejárunk egymással

Hétfőn lefeküdtünk minden jól ment

Aztán egy keddi nap egy ismerősöm facen elkezdett zaklatni ezt jelentettem is és a face kiírta hogy 48órán belül kivizsgálja az ügyet na hát én nem akartam eddig várni főleg úgy hogy csúnya dolgokat írt rólam az ismerős az üzenőfalamra és nem akartam hogy más is lássa

Ezért úgy döntöttem hogy ideiglenesen törlöm a fiókot de előtte írtam a srácra hogy pár napig nem leszek elérhető megadtam a számom és kértem hogy ha szeretne beszélni csak csörizzen én vissza hívom mert ingyen beszélek majd töröltem a fiókot

Tegnap este helyre jött a fiókom eltűntek a zaklató dolgok

Majd rá írtam a srácra hogy már elérhető vagyok tudunk beszélni

Látja az üzit fent is van de nem válaszol semmire kérdeztem tőle mi a baj ..de semmi

Hozzám se szól

Számára ennyi lett volna a dolog

Kértem hogy ha nem keresi a társaságom már azt is megértem de jó lenne ha írna rá valamit

Miért nem válaszol?

2018. júl. 13. 19:45
 1/6 A kérdező kommentje:
megtörtént a dolog köztünk egyszer lefeküdtünk egymással,de azóta nem keresett pedig tudja a számomat ha írok megnézi de vissza se válaszol már
2018. júl. 13. 19:45
 2/6 A kérdező kommentje:

én csak beszélni szeretnék vele ha utána nem is keres nem érdekel csak tudni szeretném a dolgot

egy választ csak megérdemlek

Meg hát el szeretném neki mesélni pontosan hogy mi történt kedden mi volt ez az egész

2018. júl. 13. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elérte a célját nálad és már többet nem akar tõled.En már nem keresném,ha õ annyit sem ir,hogy bakfitty.
2018. júl. 13. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem majd akkor fog keresni, amikor nem talál majd senki mást, és nagyon kanos. De lehet akkor sem.
2018. júl. 13. 21:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet ez csak ilyen egy alkalmas valami volt számára
2018. júl. 14. 01:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Azert ha így is van, lehetne annyi gerince, válaszol. Hiszen azt úgyis tisztaztátok már az elején, hogy nem akartok komoly kapcsolatot.
2018. júl. 15. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!