Ti is megkérdeznétek tőle?
1hónapja megismertem egy srácot ő 27én 24 vagyok
Sokat beszélgettünk egymással, bejövünk egymásnak de egyikünk se akar komoly kapcsolatot
Megbeszéltük a dolgot hogy beszélgetünk és összejárunk egymással
Hétfőn lefeküdtünk minden jól ment
Aztán egy keddi nap egy ismerősöm facen elkezdett zaklatni ezt jelentettem is és a face kiírta hogy 48órán belül kivizsgálja az ügyet na hát én nem akartam eddig várni főleg úgy hogy csúnya dolgokat írt rólam az ismerős az üzenőfalamra és nem akartam hogy más is lássa
Ezért úgy döntöttem hogy ideiglenesen törlöm a fiókot de előtte írtam a srácra hogy pár napig nem leszek elérhető megadtam a számom és kértem hogy ha szeretne beszélni csak csörizzen én vissza hívom mert ingyen beszélek majd töröltem a fiókot
Tegnap este helyre jött a fiókom eltűntek a zaklató dolgok
Majd rá írtam a srácra hogy már elérhető vagyok tudunk beszélni
Látja az üzit fent is van de nem válaszol semmire kérdeztem tőle mi a baj ..de semmi
Hozzám se szól
Számára ennyi lett volna a dolog
Kértem hogy ha nem keresi a társaságom már azt is megértem de jó lenne ha írna rá valamit
Miért nem válaszol?
én csak beszélni szeretnék vele ha utána nem is keres nem érdekel csak tudni szeretném a dolgot
egy választ csak megérdemlek
Meg hát el szeretném neki mesélni pontosan hogy mi történt kedden mi volt ez az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!