Mindig kínosan érzem magam ha szabadságra szeretnék menni. Hogy kezeljem lazábban?
Egyedül vagyok alkalmazott, ezért mindig úgy vagyok vele ne legyen üres az iroda, elvagyok itt. Viszont sok szabim bent maradt. Tavasszal vettem ki 2 napot, nyáron 4-et. Nem is volt bajom ezzel, mert nyaralást nem terveztem ebben az évben. Maradt 15 napom, amit már nem nagyon fogok tudni kivenni. Kifizetni gondolom nem fogják. Szeretnék ebben a hónapban 3 napra szabira menni, de olyan rosszul érzem magam ilyenkor, mert tudom nem fogja senki intézni itt a dolgokat. Hogyan kezeljem lazábban ezt a dolgot?
Nem kellett előre leadni a napokat èv elején, szólnom kell ha szeretnék napot kivenni.
Igen értem amit írsz :) Igazad van! Nem szószegő emberek a főnökeim és amiatt érzem rosszul magam, hogy olyankor miattam üres az iroda és áll a munka. Pont ezért rossz itt egyedül lenni. Ezért tartom kizártnak, hogy egy hónapig otthon legyek (meg nem is szeretnék ilyet csinálni). Nyáron mikor nem voltam pár napot, minden e-mail rám várt, a postáznivaló itt volt. Semmmit nem csináltak meg a főnökeim, én meg megbolondultam mikor visszajöttem. Ráadásul mivel én vagyok képben az irodai dolgokkal, én tartom az ügyfelekkel a kapcsolatot stb, így ha nem vagyok akkor is keresnek a főnökeim mivel nem találnak semmit.
Én osztottam be rosszul a szabadságom. Jövőre okosabb leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!