Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti is jobban szerettek tavassz...

Ti is jobban szerettek tavasszal, ősszel és télen szabadságra menni inkább?

Figyelt kérdés

Nyáron a légkondis iroda a legkibírhatóbb, ilyenkor a kánikálban napközben kint szinte semmit nem lehet csinálni.

Az emberek nagyrésze ilyenkor megy szabadságra, gyakorlatilag minden tömve, telítve van, a szállások ilyenkor 50-60%-kal is drágábbak lehetnek akár, mint főszezonon kívül, illetve mivel ilyenkor mennek a legtöbben szabadságra (köztük sokszor a főnökség), jóval kevesebbet kell dolgozni, hamarabb le lehet lépni, stb.

2019. jún. 17. 11:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Télen nem szoktam utazni, mert nem szeretem a téli sportokat, városnézésre hideg. Karácsony körül van mindig egy hét szabi legalább, az jó pihenésre. Nyáron is szeretek egy hetet. Nincs mindig kánikula, ha meg az van, akkor jó nyaralni, vízparton lenni. De szoktunk ősszel, tavasszal is kikapcsolódni pár nap, kirándulni. Szóval meg van minden évszaknak a jó pontja nálam.
2019. jún. 17. 11:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Én most voltam 1 hét szabin, tény és való, hogy ősszel és télen jobb, mert akkor nem égek szét, a kutyáim se szenvednek a kintlét alatt. :)
2019. jún. 17. 11:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja tél amúgy a február. Mivel körülöttem majdnem mindenki külföldi, ezért nekem a karácsony és szilveszter kivétele egyben egy hétre csupán egy álom maradhat; a külföldiek szokták kivvenni hogy utazzanak családukhoz. Ünnepek előtt elmennek, újév után kb 2-a vagy 3-a, néha később meg vissza
2019. jún. 17. 11:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is jobban szeretek enyhébb időben(tavasszal,ősszel) szabadságra menni.Olyankor több mindent lehet csinálni a szabadban.
2019. jún. 17. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Én jelenleg egyedülálló vagyok és munka mellett tanulok, a szabadságaimat eddig mindig aprózva vettem ki és legalább a fele a dolgaimra ment el.

Így nincs tapasztalatom.

Ugyanakkor melegben jobban érzem magam a légkondis irodában.

El nem bírom képzelni magam, hogy 1 napnál tovább élvezzem a strandon döglést, gyalogtúrás vagy bringázós, városnézős, borkóstolós, esetleg néha fürdőbe menős szabadságokat tudok elképzelni magamnak, ez április-májusban vagy szeptember-októberben jobban is hangzik.

2019. jún. 17. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, én nyáron szeretek.
2019. jún. 17. 12:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Én bizony jobban szeretnék télen, tavasszal, ősszel IS.
2019. jún. 17. 20:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Június eleje vagy szeptember - meleg, de nics akkora tömeg, nincs olyan drágaság.
2019. jún. 19. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!