Hogyan írjam bele az önéletrajzomba, hogy a családi vállalkozásunknál tevékenykedtem?
2014-ben volt munkahelyem legutóbb, azóta a családi vállalkozásunkban tevékenykedtem (kb. semmit csináltam). Építőipari kivitelezés. Valamit kellene írni erre az 5 évre. 28 éves nő vagyok.
Családi vállalkozásnál tevékenykedtem, de mit? Ez lenne a kérdés igazából. Azt nem írhatom, hogy ki van adva ingatlanunk és abból életem, közben utazgattam, mert ehhez volt kedvem. Erre értettem a passzív bevételt. Sima BSc-m van az IBS-en.
23 és 28 éves korom között én is bejártam kb 40 országot, éltem Ázsiában és Észak Amerikában is. Tényleges munkatapasztalathoz, projektekhez, kutatáshoz köthetően. Ehhez nem kellett volna tücsök módjára herdálni, basszus, öt évig? wow.
A közgazdász diploma egy vicc, nekem is van belőle.
A nyelvtudással pedig nem mész sokra önmagában, hiszen nem túl lenyűgöző hogy tudsz beszélni.
Mégis mit tevékenykedtèl az építőiparban, ha nem csináltál semmit? :D
Megnézném, hogy vakolsz falat.
Egyébként ne írj akkor arra a pár évre semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!