Miért van az hogy a bajkeverők maradnak meg a munkahelyen? Miért nem tesz ellenük a gazda semmit sem?
Volt egy borzalmasan viselkedő, bizonyítottan mentális gondokkal küszködő munkatársam.
Azért kapott többet, és azért foglalkoztatják a mai napig, mert a főnök rokona.
Előző munkahelyemen volt egy nő aki alig kapott munkát. Elosztásnál pár darab jutott neki míg mi megszakadtunk. Az hagyján de a fizetése az egekben volt a nagy büdös semmire. Teljesen ki voltunk bukva miatta. Munkájában nagyon sokat hibázott ha egyáltalán csinált valamit. Jó lassan dolgozott mindig megvárta hogy össze gyuljon a munkája utána ment panaszkodni hogy ő úszik és Borzaszto sorsa van. Érdekes mi sose usztunk el mert rendesen dolgoztunk minden nap.
Na a lényeg a lényeg hogy én ezt szóvá tettem többször is a főnöknek aki mindig terelte a dolgott majd kiderült hogy egy magas beosztású főnököm felett álló ember gyerekkori pajtija. S emiatt senki nem nyúl hozzá jó mi?
El is jöttem erről a helyről. Nonszensznek éreztem hogy jól dolgozom porgok egyszerre több mindenre figyeltem és akkor alig fizettek ez meg elvolt a nagy semmire kapott háromszor annyi fizut és nem elírás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!