Az ilyenert szolnatok munkahelyen?
eloelet: uj vagyok. a munkahelyen reszlegek vannak. ahol en vagyok az ottani kollegak kozul 1-2 kicsit utasitgatosabb. 2x is szoltam ra emiatt masra, de 1x jogtalanul. a masodik esetben en jogosnak ereztem a raszolast, mert nem az utasitgatassal volt a bajom, csak azzal, h kioktatoan es szamonkeroen tette (nem ezt kellett volna eddig csinalni, stb). mivel egy reszlegen vagyunk mondtak, h mindenkinek megvan a sajat stilusa de nem rosszindulatuak. igy oke, letudva. viszont:
van a reszlegen egy igazi "fonokoskodo" akikhez kepest az elozoek semmik es egyaltalan nem is sertoek. kb igy mondja: te ezt tedd, en ezt, o ezt. na siess, 1-2 iszkiri. es meg valami durvan megalazobb utasitasa is volt, de szerencsere mar elore felkeszitettek a szemelyisegere szoval inkabb nem szoltam. es a meg felhaboritobb eset: odajon egy masik reszleg dolgozoja es egy masik kollegaval beszelt dolgot ker el tolem ugy, hogy konkretan mar csak az hianyzott a mondata vegerol, hogy bloki. kb 3 percig amig en kikerekedett szemmel alltam es eppen massal beszeltem mondogatta, hogy kajan vigyorral az arcan, hogy: hozzad mar, ne itt bambulj, 1-2, hopsz, ugorj, gyerunk, hozzad. na de en mar nem mertem szolni mert felek, h ha ujabb balhe lesz emiatt akkor osszezarnak ellenem azt jarhatok meg 2 hetig amig ki nem tesznek. szerintetek? ilyen esetekbe?
Már kiírtad kb. 2 napja.
Akkor elmondtuk mit gondolunk, mit szeretnél még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!