Tényleg bunkóság, hogy otthonról hozok kávét a munkahelyemre?
Egy kis irodában dolgozok, itt is van kávéfőző, és a főnök meg még egy csaj kávézik, nyílván a csaj főzi a kávét és meg is csinálja, sőt odarakja a főnök elé. Én az elején egyáltalán nem kávéztam, aztán egyszer kétszer, ami itt megmaradt, azt megcsináltam magamnak, de nekem ez nem ízlik, meg itt nincs is tej, hanem tejporral vagy kávétejszínnel isszák. Meg én nem kicsike kávés pohárból szoktam otthon inni, hanem bögréből.
Szóval nekem az itteni nem jön be, ezért otthon megcsinálom a jó kis kotyogós kávéfőzőmmel és azt hozom el már készen egy kis termoszban.
Amúgy egyszer "viccesen" azt is megjegyezte a főnök, hogy amúgy ő az első munkahelyén hiába nem kávézott ő főzte a kávét.
Nekem is ez az első munkahelyem, meg még egy másik csajnak is, de mégse mi főzzük a kávét.
Most meg kérdezte az egyik munkatársam, hogy mit hozok ebben a termoszban, mondtam, hogy kávét és mondta, hogy csak a főnök meg ne tudja, mert egyszer az egyik nőre is megharagudott emiatt, aki már amúgy nyugdíjba ment azóta.
Tényleg bunkóság, hogy én nem akarom ezt a kávét inni, meg nem is teszem a főnök elé a kávéját?
Nem szeretném, ha csicskának néznének attól, mert pályakezdő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!