Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ez bunkóság lenne tőlem?

Ez bunkóság lenne tőlem?

Figyelt kérdés

Szóval valamikor nem is találkoztok vele egész héten, max jó messziről látjátok egymást. Kb. pár hónapja ismerem (?), szerintem annyit találkozunk hogy eddig beszéltünk vagy 6 mondatot.

Úgy vagyok vele hogy annyira nem érdekel, néha-néha egy busszal utazunk melóba, de ott nem köszönök neki, max munkahelyen szoktam, amikor már mindenki bent van hangosan köszönök azt heló, többet valószínűleg úgysem látom nagyon aznap.

2019. aug. 7. 22:26
 1/5 A kérdező kommentje:
Egy paliról van szó, aki kis főnök nálunk az irodába, ez lemaradt az elejéről.
2019. aug. 7. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:
És mi a kérdés? Hogy bunkóság e ha a buszon nem köszönsz neki csak a munkahelyen? Vagy mi? Mert ha az akkor én a helyedben biztosan köszönnék de ha persze nem vagytok olyan kapcsolatban akkor nem kötelező.
2019. aug. 7. 22:50
 3/5 Ramos ökle ***** válasza:
Mondjuk ha látásból ismeritek egymást és beszéltetek már valaha, akkor egy rövid köszönés szerintem belefér a buszon is. Persze ha ő nem veszi zokon, ha ez elmarad, akkor mindegy.
2019. aug. 7. 22:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ilyen esetekben azért nem szeretek köszönni, mert utána elvárásnak érzem, hogy beszélgetni is kellene, de azt meg nem szeretek ilyen félidegenekkel. :DDD

Általában belemélyedek a könyvembe, aztán ha olyan terepre érünk, hogy 1-2 perc után különválnak úgyis útjaink (beérünk az irodába, stb), akkor ráköszönök, hogy "jé, nem is láttalak, szia, mi újság?" :DDDD

Csak ehhez előtte hihetően kell "nem észrevenni".

2019. aug. 8. 08:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha nem nagyon szeretnél vele reggel csacsogni, akkor a buszon kedvesen mosolyogj rá, ha távolabb vagytok egymástól, ha közelebb, akkor köszönj és mindkét esetben utána nézz el a másik irányba vagy nyomkodd a telefonod vagy olvass vagy amit szoktál. Udvarias voltál és látja, hogy nem szeretnél csevegni. Így nem b.nkóság. Ha konkrétan oda se köszönsz és esetleg ő köszön, de nem viszonzod, az b.nkóság.

Irodába ha beérek, én is hangosan köszönök egyszer, mindenkinek, bár nálunk van egy srác, aki megáll az asztalánál és mindenkinek egyesével odaköszön, de ettől függetlenül én nem követem a példáját.

Ha találkozok valakivel a buszon, villamoson, mtrón, bárhol, akkor azt csinálom, amit tanácsoltasm, mert reggel én se vagyok szószártyár, délután meg szeretnék kicsit egyedül lenni; illetve az ismeretlenebb személyekkel vagy az egyetem óta nem láttam emberekkel nem igen szeretem ilyenkor a kényszeredett csevegést.

a kimegyek az irodából és összefutok valakivel a folyosón akkor köszönök, ha eeddig nem láttam még bent (mert később kezdődik a mászaka) vagy idétlenül összevigyorgunk.

Kb így kéne működnie.

2019. aug. 8. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!