Miért van az, hogy egyes munkahelyeken icike-picike, szorgos hangyának nézik az embereket? (Nem provokáció)
Jó kérdés! Dolgozom magyar cégeknek és egy külföldinek is – nos, elképesztő, az utóbbiban mennyivel jobban bánnak az emberrel. A magyar cégek alapmentalitása az, hogy a munka gyorsan kell, fizetni viszont nem akarnak érte, a nyugatié az, hogy a jól megfizetett, elégedett ember jól is fog dolgozni.
Hozzáteszem, azért a magyar munkavállalók munkamoráljával is elég nagy gondok vannak. Nem könnyű olyan embert találni, aki becsülettel elvégzi a rábízott feladatot.
Ez szerintem munkahely függő. Ahol egyszerű emberek a főnökök is, mert nem kell hozzá túl sok kreatívitás, vagy annyira sok ember van, nem hiszem hogy érzelmi kérdést csinálnának belőle, hogy most a munkát egy érző szív végzi-e vagy sem.
Ha nem tetszik a dolog, lépj ki. Én is dolgoztam különböző multikban, és ott éreztem jól magam (mily meglepő :D) ahol a főnökömet kedveltem és jóban is voltunk.
Tehát magyarul érzelmi kérdést csinálsz a dologból, akkor keress egy érzelmeidnek IS megfelelő közeget.
Kb ennyi
Munkahely fuggo!
Angliaban is semmibeveszik a kisembert! Nem ersz semmit, csak egy nagyon konnyen helyettesitheto szam vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!