Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Előnyös helyzet ha nincs...

Előnyös helyzet ha nincs béralku egy munkahelyen hanem fix bér van mindenki ugyanannyit kap és kész?

Figyelt kérdés

Nincs béralku sem belépéskor sem később már dolgozóként.

Van egy fix bér mindenkinek ugyanannyi (munkakörön belül) nem kell azon rágni magam hogy ferike többet kap mert nem kap többet.

Nincs helye béremelési kérésnek sem nem emelnek senkinek semmit, majd ha a vezteőség úgy dönt lesz emelés egyszerre mindenkinek ugyanannnyi.

Nincs fekete zsebpénz sem.

Ez így együtt jó helyzet vagy nem egy melóhelyen?

2019. szept. 24. 10:40
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

"A többség messze nem azon a hőfokon pörög mint a versenyszféra"

Nem is akarok... azért a szar bérekért amit a "verseny" szféra ad.... bakker alig több mint a köz és ezért még pörögjek is???

Azért a 30 bruttó többletért?? Akkor szarok bele, nem pörgök aztán fusizok mellette saját szakállamra 2x 30-ért...

2019. szept. 24. 14:16
 12/22 anonim ***** válasza:
"Azért a 30 bruttó többletért??" Ha csak ennyivel érsz többet a versenyszférában akkor nyilván inkább el kell lógni egy életet a langyos vízben. Viszont így sírni sem kellene, hogy kevés
2019. szept. 24. 14:19
 13/22 A kérdező kommentje:

"Viszont így sírni sem kellene, hogy kevés"

Khm..... és te tudod MIHEZ KÉPEST 30-al több???

A minimálhoz képest vagy a 400-hoz képest?

2019. szept. 24. 14:22
 14/22 A kérdező kommentje:

Én speciel dolgoztam a versenyben SOHA nem mennék oda vissza. SOHA.

Olyan helyen még nem voltam a versenyben ahol ne csaltak volna (bejelentés túlóra stb)

Soha nem voltam annyura bejelentbe sehol amennyit melóztam. SOha. Mindig ment az "okosban megoldjuk" hát a lóf****szt. Otthagytam. Azóta önkorményzatis vagyok és láss csodát be vagyok jelentve nincs boríték, 46 nap fizetett szabi (annyi!!)

2019. szept. 24. 14:24
 15/22 anonim ***** válasza:
Én eddig kizárólag versenyszférában dolgoztam és soha nem volt olyan munkahelyem, ahol ilyen "okosba" megoldások, csalások, csúsztatások, nem kifizetések vagy hasonlók lettek volna. Nem tapasztaltam ilyen én sem és a barátaim sem.
2019. szept. 24. 14:35
 16/22 A kérdező kommentje:

"Nem tapasztaltam ilyen én sem és a barátaim sem."

Hát én meg mást se hallok mindenkitől csak így van bejelentve úgy van bejelentve ennyi megy zsebbe de késik csúszik nem jön... stb.

Anno ezekkel találkoztam én is és soha mással nem, én ég nem csaló hellyel nem találkoztam soha.

De gyere el a vendéglátásba majd látsz csodákat!!

5 csillagos éttermek meg szállodák szarakodnak 4 órás bejelentésekkel...

2019. szept. 24. 14:41
 17/22 anonim ***** válasza:
52%

"Én eddig kizárólag versenyszférában dolgoztam és soha nem volt olyan munkahelyem, ahol ilyen "okosba" megoldások, csalások, csúsztatások, nem kifizetések vagy hasonlók lettek volna. Nem tapasztaltam ilyen én sem és a barátaim sem."

Szintén. Sőt még rugalmas munkaidőm is van, a plusz órákat le tudom csúsztatni stb.

Normális helyre kell menni... Ja hogy ott megválogatják kit vesznek fel?!

2019. szept. 24. 15:16
 18/22 A kérdező kommentje:

"Normális helyre kell menni... "

Ja értem!! Bocsánat hogy élek!! tehát egy 5 csillagos dunaparti szálló az ország top10ben benne van és egy neves 100+ éves belvárosi étterem ami az összes tursitakönyvben benne van az NEM NORMÁLIS HELY!! (uis itt is mennek a csalások)

Igenis értettem!! De akkor mi a normális ha ezek nem azok?

2019. szept. 24. 15:21
 19/22 anonim ***** válasza:

Ezek szerint munkavállalói szempontból nem normális helyek...

Ez van, rosszul választottál, lecsúsztál, de erről nehogy már az itteni válaszolók tehessenek...

2019. szept. 24. 22:08
 20/22 anonim ***** válasza:

Merő naívság azt hinni, hogy egy hely, azért mert túristák által fel van értékelve, a dolgozóival is rendesen bánik. Egyáltalán hogy jut ilyen eszedbe? Dolgoztam én már egy kínai étteremben, ami Európa egyik legjobb kínai éttermének van mondva, és a legelső vízen lebegő pagodaétterem volt a földrészen. Ehhez képest a tapasztalatom: 24 órárára bejelentés, de 40-et dolgoztatás. Utolsó pillanatban bejelentett túlórák, szájhúzás, mert heti 2 napot akarok szabad lenni, és sosem vállalom be, hogy két hétig egyfolytában menjek, szünet nélkül. És mindezekkel együtt, a főnök sosem volt elégedett, nulla dícséret, mindig azt kereste, hogy mibe lehetne belekötni.

Pedig egy kult gasztrohely, amit agyba-főbe dícsérnek a túristák.

2019. szept. 25. 04:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!