Nem bírom ezt már sokáig! Mit tegyek?
Új munkahelyem lett, ez eddig szép és jó... De.. 5-en dolgozunk ebben az üzletben, viszonylag családias a légkör, legalábbis én naív azt hittem. Az eleinte kedves érdeklődésük irántam és a szeretteimről átváltott vallatásba. Ha ez nem lenne elég számon kérnek, hogy mit csinálok, kivel vagyok stb. Itt egy példa: Hétfőn szabadnapom volt, el kellett intéznem a papírjaimat a hivatalban. Megéheztünk párommal gondoltuk bekapunk valamit az üzletben ahol dolgozom. Erre elkezdtek úgy beszélni velem a párom és a vásárlók előtt!!! Hogy állandóan csavargok a párommal, tekergek folyton!( 25 elmúltam) Ők meg bezzeg megszakadnak! Ismétlem pihenőnapom volt. Midegy... Itt még nyeltem.:) Aztán kértünk a süteményünk mellé egy egy latte-t. Amilyen kiosztást mi kaptunk:)) Ő most mosta el, egy vendég se merjen már kérni kávét, mert egésznap takarította a kávéfőzőgépet... ( reggel 9 óra). Sűrű bocsánatkérés közepette elhagyni készültünk az boltot. Még jó munkát is kívántam a vénku... Akarom mondani kedves öreghölgynek. Aztán másnap megyek dolgozni, hallom ,hogy kedves munkatársam azaz aranyos öreghölgy, felhívta a főnököt ahogy kiléptünk az ajtón. Igen... Rászólt a főnökre, hogy azonnal csináljon valamit velem, mert tűrhetetlen, hogy mindig csavargok! Mi jogon járkálok én be a pékségbe a szabadnapomon! Miért mindig a barátommal lófrálok!! Ő ezt nem érti!
Ennyit akartam! Rengeteg sztorim van még ez még csak egy a sok közül! Nem akartalak olyanokkal untatni titeket, minthogy szombaton 6:30kor arra kelek, hogy hívnak. Ha kikapcsolom vagy nem veszem fel, akkor a házunkhoz jönnek stb. Én egy munkahelyen sem tapasztaltam ezt. Nagyon kellett a pénz egy hónapja de úgy érzem ez már túl nagy ár érte. Segítsetek!
Mit lehet tenni ilyen szemét munkatársakkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!