Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Segítség! Nem bírom már...

Segítség! Nem bírom már sokáig. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon magányos vagyok.

Van egy rosszul működő párkapcsolatom ( http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske.. ), és a családom nem foglalkozik velem.

A barátaimmal ritkán adódik alkalmam találkozni (hetente), de velük se jövök ki igazán. Nincs meg velük az a bizalmas viszony, amire vágyom. Nem tudok velük arról beszélni, ami aggaszt, nem tudok tőlük tanácsot kérni.

Valószínűleg depressziós vagyok, bár ezt még nem állapította meg pszichiáter.

Nem tudok semmit se csinálni, annyira nyomaszt a magány. Nem tudok se tanulni, se alkotni. Álmatlanság gyötör éjszaka, de nappal sokat alszom. Sokszor hirtelen elkezdek szédülni.

Idén májusra kitűztem az emelt szintű érettségi letételét két tárgyból, de ebből biztos nem lesz semmi. (Amúgy is hülye vagyok hozzá, kár volt még a gondolatért is...)

Mivel ez egy anonim oldal, és ez nem számít bűncselekménynek, leírom: egyszer szipuztam (körömlakklemosót), remek érzés volt. Azonban hamar rosszul lettem utána, szédültem, és hányingerem volt. Utána olvastam a veszélyeinek is, hát soha többet - ha kibírom egyáltalán...

Vagy megölöm magam - inkább a halál, mint a mély elkeseredettség. :(

Hiányzik a boldogság, hiányzik egy TÁRS. (Itt most nem párkapcsolatra gondolok, mert nekem esélyem sincs egy rendesre.)

Szóban nem tudok olyan hatásosan kommunikálni, mint írásban, mert középsúlyos autista vagyok (hivatalos diagnózissal). Senki se hiszi el, mi van velem.

2015. nov. 19. 19:54
 1/4 HackeR_BananA válasza:
Próbálj "új életet kezdeni". Költözz külföldre vagy egy másik helyre
2015. nov. 19. 20:00
 2/4 HackeR_BananA válasza:
Vagy menj el dolgozni, ott új embereket ismerhetsz meg.
2015. nov. 19. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A másik kérdést gondolom te sem gondoltad komolyan, nyilván nem fér bele az utolsó pont kivételével semelyik egy érzelemmel teli párkapcsolatba. Lehet, hogy más fiú a fél karját odaadná érted, te meg leálltál egy ilyennel. Persze ez az első, szóval egyáltalán ne érezd magad hibásnak, csak próbálom éreztetni, hogy szerintem más mellett lenne a helyed. :)

Ami ezt a kérdést illeti, a tünetek, amiket írtál, nem feltétlen depresszió, de semmiképp sem egészséges. Néhány engem is érint. Én is két emeltet tettem annak idején, ez az egyetlen módja, hogy az ember 100 pluszpontot kapjon a 100-ból. Máris látszik, hogy nem is gondolkodsz olyan hülyén hozzá. :) Mivel januárig(?) még lehet jelentkezni, én azt ajánlom, mindenképp ess túl rajta, mert utólag nagyon bánnád, hogy nem most tetted le.

Én füveztem, többször is. Egyáltalán nem jött be, nem éreztem semmit. Több alkalommal alkohollal együtt toltuk, és sokkal intenzívebben éreztem utóbbinak a hatását. Ha nem látja a fényt az alagút végén az ember, hajlamos kipróbálni ezt-azt, de semmiképp nem ajánlom. Nem mondom, hogy megbántam, de semmiről nem maradtam volna le, ha nem próbálom ki. Mást meg főleg ne, de a te esetedben az alkohol is necces.

Én azt javaslom, először is szakíts, az fog egyfajta lökést adni a többihez (érettségi, új hobbik esetleg, gyűjteni valamire, stb.). Utána tisztább fejjel át fogod tudni gondolni, hogy mi lesz a helyzet a jövőben.

2015. nov. 19. 20:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Olvastam a másik kérdésed.

Az a fiú kihasznál téged, hagyd ott!

Biztos, h középsúlyos autizmusod van? Akire ezt diagnosztizálják, az nem képes önálló életvitelre. Nálad evvel mi a helyzet?

Nem Kanner szindróma, amit diagnosztizáltak nálad, gondolom. Jól sejtem?

2015. nov. 20. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!