Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem bírom ezt már sokáig! Mit...

Nem bírom ezt már sokáig! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Új munkahelyem lett, ez eddig szép és jó... De.. 5-en dolgozunk ebben az üzletben, viszonylag családias a légkör, legalábbis én naív azt hittem. Az eleinte kedves érdeklődésük irántam és a szeretteimről átváltott vallatásba. Ha ez nem lenne elég számon kérnek, hogy mit csinálok, kivel vagyok stb. Itt egy példa: Hétfőn szabadnapom volt, el kellett intéznem a papírjaimat a hivatalban. Megéheztünk párommal gondoltuk bekapunk valamit az üzletben ahol dolgozom. Erre elkezdtek úgy beszélni velem a párom és a vásárlók előtt!!! Hogy állandóan csavargok a párommal, tekergek folyton!( 25 elmúltam) Ők meg bezzeg megszakadnak! Ismétlem pihenőnapom volt. Midegy... Itt még nyeltem.:) Aztán kértünk a süteményünk mellé egy egy latte-t. Amilyen kiosztást mi kaptunk:)) Ő most mosta el, egy vendég se merjen már kérni kávét, mert egésznap takarította a kávéfőzőgépet... ( reggel 9 óra). Sűrű bocsánatkérés közepette elhagyni készültünk az boltot. Még jó munkát is kívántam a vénku... Akarom mondani kedves öreghölgynek. Aztán másnap megyek dolgozni, hallom ,hogy kedves munkatársam azaz aranyos öreghölgy, felhívta a főnököt ahogy kiléptünk az ajtón. Igen... Rászólt a főnökre, hogy azonnal csináljon valamit velem, mert tűrhetetlen, hogy mindig csavargok! Mi jogon járkálok én be a pékségbe a szabadnapomon! Miért mindig a barátommal lófrálok!! Ő ezt nem érti!

Ennyit akartam! Rengeteg sztorim van még ez még csak egy a sok közül! Nem akartalak olyanokkal untatni titeket, minthogy szombaton 6:30kor arra kelek, hogy hívnak. Ha kikapcsolom vagy nem veszem fel, akkor a házunkhoz jönnek stb. Én egy munkahelyen sem tapasztaltam ezt. Nagyon kellett a pénz egy hónapja de úgy érzem ez már túl nagy ár érte. Segítsetek!

Mit lehet tenni ilyen szemét munkatársakkal?

2019. szept. 22. 08:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
10: De még ki is mentek, és becsöngettek, hogy ezt megkérdezzék? Ez elég érdekes tréfa, szabadnapon korán reggel zaklatni a dolgozót. Én a helyedben tréfából keresnék másik munkahelyet, és kilépnék, emennek pedig többé a háza tájára sem néznék még vásárlóként se. Csak tréfából.
2019. szept. 22. 09:56
 12/21 A kérdező kommentje:

#8-as 6:30kor vettem fel a telefont, előtte 5nem fogadott hívásom volt. Percenként hívtak. 6iknál vettem észre( keltem fel rá)

7 körül visszahívtam őket. Addigra már cselekedtek, lementek édesanyámhoz, hogy megkérdezzék, hogy akkor kedden megyek-e a hivatalba. Ez akkor derült ki, mikor visszahívtam őket. Először a 70 éves kollegám vette fel, mondta hogy most jól megkaptam, lementek anyukámhoz, a főnök pipa, hogy nem vettem fel azonnal. Aztán, a másik beleszólt, hogy hétfőn menjek be! Ne hagyjam cserben őket. Majd 2 perc várakozás után, a telefonhoz jött a főnök csajszi és mondta, hogy akkor kedden megyek- e a hivatalba? Anyukámmal beszélt egyik kollega, de nem találtak nála. Merre voltam? Mondtam, hogy páromnál. És számom kértek. Nem értem mi a szar közük van hozzá, hol vagyok szombaton:) ráadásul ezen a héten nem is dolgozom mert pihenős vagyok. :)))

2019. szept. 22. 10:03
 13/21 anonim ***** válasza:
25%

Nem védve őket, de tényleg bicskanyitogató lehet, ha a kollégáiddal szolgáltatod ki magad a szabadnapodon. Felsőbbrendűnek érezteted magad.

Ettől függetlenül szerintem még most, próbaidő alatt mondj fel. Az ilyen megsavanyodott klimaxos p/csáknál egy életre elvágtad magad. Ha megfeszülsz sem fogsz soha többet semmi jót tenni neki.

Egyébként az első hónapban hányadszorra csinálod ezt? Úgy tűnik nem ez volt az első eset

2019. szept. 22. 10:07
 14/21 A kérdező kommentje:
#13-as Mindegyik munkatársam bejár mert, kedvezményünk van az üzletben és fel is lehet iratni magunknak dolgokat amiket következő hónapban kifizetünk. Féláron vásárolunk. Egyébkét láttak arra sétálni és ha meg nem köszönök be akkor az a baj! Hogy még annyira se méltatom őket, hogy bemenjek köszönni. Volt ilyen is. Nyilván hibás vagyok, biztos. Ezt nem tagadom, csak bánt, hogy nem fogadnak el. Nem tehetek róla, hogy új vagyok. Arról sem ha esetleg idegesítő fejem van. Én megadom nekik a tiszteletet. Nem szeretem, ha ok nélkül bántanak...
2019. szept. 22. 10:23
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
14: Kedvezmény ide vagy oda, én akkor sem mennék be szabadnapon. Inkább munkaidő végén bonyolítanám le a vásárlást.
2019. szept. 22. 10:27
 16/21 anonim ***** válasza:
67%

Ja hogy ez megszokott? Nem tudtam.

De az is hogy kiszolgáltatják magukat a kollégákkal, kévát főzetnek stb?

De végülis mindegy, ahogy írtam "Az ilyen megsavanyodott klimaxos p/csáknál egy életre elvágtad magad. Ha megfeszülsz sem fogsz soha többet semmi jót tenni neki."

Van ilyen kolléganőm és sokkal fiatalabb csaj kollegina, aki később kezdett, az elején valami piszlicsáré dologgal kihúzta a gyufát, azóta utálják rendületlenül. Semmit sem lehet kezdeni a dologgal. Nők ilyenek

2019. szept. 22. 10:27
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
16: Na igen. Nekem gyárban dolgozva volt egy b..zatlan p..sa kolléganőm, akinél avval vágtam el magam, hogy megkérdeztem mástól, hogy ő hány éves. Az érzelmileg szegény emberekkel nem lehet mit kezdeni. Esetleg munkahelyen kívül megfenyegetni vagy befenyíteni őket, de ebből aztán lehet te jössz ki rosszul.
2019. szept. 22. 10:43
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Másnap már be sem mentem volna dolgozni.
2019. szept. 22. 11:28
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a helyet sajnos ott kell hagyni. A leírás alapján hülyék gyülekezete-sajnos a főnökséggel együtt.
2019. szept. 22. 13:06
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te egy aranyos kis fiatal lany lehetsz, akin latjak, hogy lehet neki csettinteni, mert azonnal osszerancolja a szemoldoket es feszulten figyel, hogy teljesitse amit kernek, mert nem akar konfrontalodni..... Ez nem az a tarsasag, ahol ez a stílus nyerő lesz, vagy "vissszaugatsz" vagy hagyod őket. A szombati telefonalos, anyukahoz benezos, szamonkeros sztori utan felmondtam volna, ha piszkaltak volna, visszavagtam volna, hogy meg kijohet a nav, neked munkanelkulikent lesz idod, es nem biztos h ok mindent rendben fognak talalni, ugyhogy engedjenek csak nyugodtan es ne zargassanak a hazam tajan. Vagy ne hagyd magad, de valoban, ahogy valaki irta, meg ebben a 3 honapban mondj fel, de minel hamarabb. Ez nem normalis!!!!!
2019. szept. 22. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!