Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnököknek érdeke olyan...

A főnököknek érdeke olyan képet festeni a dolgozóknak hogy a cégen kívül nincs élet?

Figyelt kérdés

Érdeke azt bemesélni a (nem túl okos és képzett) embereknek hogy húzzák meg magukat és örüljenek hogy itt lehetnek mert ha egyszer netán innen kikerülnek soha többet állásuk nem lesz és kukázhatnak életük végéig?

És ezt sokan sajnos be is veszik.

Vannak akik csak röhögnek egyetr rajta de sokan tényleg úgy vannak vele hogy örüljünk hogy ez is van

2019. szept. 21. 15:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
"Fel kell állni, elmenni. Ha van másik munka, oda csábítani másokat." Az hogy én elmeygek egy dolog, de én csábítsak mást? A nagy szart,. Ott ro***hdkjon meg az összes.
2019. szept. 22. 09:25
 12/19 anonim ***** válasza:
De te nem fogsz máshova menni, hiszen csak közmunka akadna az egész megyëben, ahol laksz. A novemberi béredet megkaptad már?
2019. szept. 22. 09:51
 13/19 A kérdező kommentje:

"A novemberi béredet megkaptad már?"

Szept 22-én a novemberit? Hát még nem....

2019. szept. 22. 10:01
 14/19 anonim ***** válasza:
13: Amiről még decemberben meg januárban panaszkodtál, hogy nem fizette ki a főnök. Azóta szóba sem került, gondoltam, megkérdem. :)
2019. szept. 22. 10:02
 15/19 A kérdező kommentje:

" Amiről még decemberben meg januárban panaszkodtál, hogy nem fizette ki a főnök. "

Az márciusban jött meg. AZ idén nov-i az majd úgy jövő januárban fog. És persze tudom, hazugsá trollkodás stb... nem az.,...

2019. szept. 22. 10:04
 16/19 anonim ***** válasza:

15: Igen, ismerem a sztorit. Amikor pedig Karácsony előtti utolsó munkanap számonkérítek a főnöktől a bért, azt fogja felelni "Ha egész évben nem voltatok képesek spórolni, meg is érdemlitek, hogy most pénz nélkül vegetáljátok át az ünnepeket." Majd gyors besliszzol a BMW-jébe, és elhúz.

Legjobb elkészülni a legrosszabbra. Még az is lehet, hogy a fenti esetet megelőzően bejelent egy létszámleépítést, és hogy kik lesznek elküldve. Direkt kicseszésből és élvezkedésből dec.24.-re időzítve. :O :)

2019. szept. 22. 10:10
 17/19 A kérdező kommentje:

"Legjobb elkészülni a legrosszabbra."

Így van. Az életem 20 éve ennek jegyében telik. Most szar, de nyugi lesz még ennél szarabb is. Így élek 20 éve és lám mindig mindig igazam van....

Na? Most megont lehet trollozni de attól még így van!! Így és nem másképp..

Egy biztos. Minden mindig csakis rosszabb lehet.

2019. szept. 22. 10:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Gratulalok az 1es meg a 2es valaszolonak is.😂😂1es dolgozzon neked az anyucid buntessen a NAV es szomorodjon meg a szaros ceged minimum 250 netto amit fizetned kene mert palotara luxusautora k..ra van penzed ugy h tehetsz egy szivesseged azt h be..pod. Masodiknak nagyon jo gondolatmenet tudod rendes holgyek nem alkalmasak eme nemes szakma űzesere csak a veglenyek.Tehat mindketto valaszolo a helyzet magaslatan all. Van 3ik verzio??🤣🤣mondjuk kormot reszelgetek es ugy fizetsz na jo egy ket adatot beutok neked.Ha azt akarod h a ceged legyen az elso fizetsz 500 nettot es befogom a szam mert ha fenyegetsz felhivom a felesegedet es megmondom h kikezdtel velem🤣🤣🤣
2019. szept. 22. 13:17
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

A Balázska Bt. esetén nem kötelező ilyen képet festenie a főnöknek. Ti magatoktól is tudjátok, hogy a cégen kívül nincs élet, jajj, ha kirúgnak, jajajj, hát hová menjek a diplomámmal, hát csak a közmunkába a semmibe mehetek, mert még árufeltöltőnek se vennének fel, mer' túl öreg vagyok (igaz, nem is jelentkeztem még soha, de így a jó, mert így van mire fogni), hát én inkább főkötöm magamat.

Ehhez a vén alkesz hülyének már nem kell hozzátennie semmit, ti önerőből vagytok életképtelenek.

2019. szept. 23. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!