Hogy képesek az emberek évtizedekig dolgozni gyárakban?
Felfoghatatlan számomra, hogy nagyon sok ember miért elégszik meg azzal, hogy 3/folyamatos műszakban dolgozik egy gyárban, mint valami biorobot.
Miért nem vágynak jobbra? Többre?
Miért nem képzik magukat?
Hosszú távon rettentően káros az éjszakai munkavégzés. Nem zavarja őket, hogy rámegy az egészségük?
ma 18:36
Jó gondolkodás, tetszik!
3 műszak az tényleg elég rossz. Én 1 műszakos vagyok és igazából szeretem. Igaz én nem operátor vagyok, rajtam több a felelősség is. Néha hiányolom az operátori munkaköröm. Nem volt annyira durván monoton se, mivel sokféle termékkel kellett foglalkoznom. Ugyanazok a folyamatok, de mindig kicsit másképp és más nehézségi fokokkal. Volt olyan munkahelyem, ahol viszont tényleg ugyanazt a feladatot kellett csinálni, ugyanazzal a terméktípussal. Miután a kezem begyakorolta, nagyon jól el voltam a saját gondolataimban és közben ment a munka automata üzemmódban. Dolgoztam és mégis úgy éreztem, rengeteg időm van. Kreatív elmeként elég jó volt, hogy arra kalandozhattak a gondolataim, amerre akartam. Hát ez most nincs, most mindig mindenre oda kell figyelni és egyszerre 5-6 folyamatot minimum követnem kell. Részletesen. De tetszik ez is, mert így meg érzem, hogy csinálok is valamit.
Jól mondják: gyár és gyár között is van különbség. Óriási. Dolgoztam olyan helyen, ahol szívem szerint eret vágtam volna. És dolgoztam több olyan helyen is, ahol egy csomó minden tetszett.
Tényleg nem értem, miért kell ekkora ördögöt csinálni a gyárakból. Az ügyfelekkel foglalkozás szerintem sokkal rosszabb.
19.05
Milyen mesterséges anyagok vannak egy irodában?
Próbáld ki, hogy 1 hónapra kiköltözöl az utcára, és hajléktalanként élsz. Nem vihetsz telefont, pénzt, se semmi mást, csak a ruhát ami rajtad van. Nem mehetsz haza semmiért sem. A hónap végére meg fogod érteni, mekkora áldás sokak számára még egy ilyen munkahely is.
Nem mindig az a döntő, hogy mit szeretnél. Van, hogy azzal kell beérni ami van.
20.18
A gyerek többnyire "becsúszik"
De mostanában divat a babaváró hitelért, meg a CSOK-ért is gyereket csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!