Miért nem jelentik be a munkáltatók sok helyen a dolgozókat? És hogyhogy megtehetik ezt évekig, akár évtizedekig is hogy feketén dolgoztatják az embereket?
volt az eset ahol meg rengeteg tanár nem volt bejelentve, sajnos itt tart ma az ország, hogy feketén éri meg kb mindent csinálni, mert ha rendesen papírozod a gatyád is rá megy
persze ettől még vannak tisztességes emberek akinek a pénzéből stadionokat húznak fel
pl én is ilyen vagyok MÉG
igaz én nem feketén fogok dolgozni a jövőben, hanem majd a pénzemet kint tartom és megoldom, hogy ne stadion legyen a vége, de ez még évek
Én sem értem, mikor állítólag ingyentanköny, ingyentablet a nyugdíjasoknak, csökkentett ÁFA, 0 munkanélküliség, ingyenminden...stb.
Van aki ebben a csodálatos ingyenes jólétben ilyesmire képes?
Nyugi. Ironizáltam.
Mert nem akarják a munkáltatók a rengeteg járulékot fizetni a munkavállaló után. Végre egy ideje van munkahelyem, ahol be vagyok jelentve. Viszont itt is csak azért mert a munkaügyi által vettek fel 25 év alatti pályakezdőként, ìgy a cégnek csak a béremet kell fizetni. A többit átvállalja a munkaügyi.
Amúgy senkit nem érdekel sajnos ha emiatt nem lesz valakinek nyugdíja.:(
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!