Aki évekig, évtizedekig füvezik, az meglátszik a külsején valami jellegzetes módon? És ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
2018. júl. 24. 18:01
1/7 anonim válasza:
A külsején szerintem nem fog meglátszani, hacsak nem zabál mindig betépve és hízik el tőle. A mentális kapacitásán, az értelmi állapotán, a memóriáján viszont eléggé meg tud látszani. Ezt persze a masszív, naponta akár többször is füvező sztónerekre értem, alkalmi füvezéstől még senkinek nem lett tartós baja.
2/7 anonim válasza:
Elég csak ránézni a Kendermag Egyesületes csávóra.
Évről évre, egyre szétcsapottabb a manus.
3/7 anonim válasza:
Külsején nem, de egyetértek elsővel, én is ismertem masszív füvest, 40 évesen úgy beszél, mint egy 80 éves, vontatottan, mintha belassult volna az agya.
4/7 anonim válasza:
A fűtől csak a fogak lesznek csunyábbak de ezen kívűl semmi...
5/7 anonim válasza:
Lehet a thc egyik mellékhatása a raszta haj.
Egyébként meg csak évszázadok múlva jelentkeznek a külső jellegzetességei
6/7 anonim válasza:
#1: Aki tenyleg stoner az nem hizik el, ugyanis ha sokat szivsz egy ido utan egyre kevesebbet es kevesebbet eszel.. Nezz ra nagy fuvesekre: Wiz Khalifa/ Snoop Dogg.. Aki sokat sziv lefogy egy ido utan
7/7 anonim válasza:
Menjetek már a picsába. 20éve tolom egész nap és semmi bajom. Lassan beszél, lefogy, raszta haj, pff. Sehol semmi.
Aki azt mondja bajod lesz tőle az nem tudja mit beszél csak látott valamit a tv-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!