Baromfi feldolgozó gyárakban a hús pácolásának a folyamata, hogy működik?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne ezért kérem csak a normális emberek irjanak. Aki dolgozott vagy dolgozik baromfi feldolgozó üzembe az kérem irja már le, hogy a hús pácolása, hogy működik. PL a Master Goodnál.2019. ápr. 11. 11:52
1/2 A kérdező kommentje:
Minél részletesebben el tudná mondani annál jobb. :) Előre is köszönöm.
2019. ápr. 11. 11:59
2/2 anonim válasza:
Hatalmas kádakban a húst beáztatják, só bors és különféle(gyáranként eltérő) fűszerekbe, aztán sűtés közben injektálják a bőr alá ezt a fűszeres, sós vízet, ezáltal lesz belüp puha, kívül pedig roppanós a hús
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!