Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mennyi ingázást vállalnátok...

Ti mennyi ingázást vállalnátok be egy nap? 80-80 km nagyon sok?

Figyelt kérdés

Azaz még több is, mint 160 km egy nap. Szeri nem nem bírnám, aztán nem tudom. De nem találtam semmi mást a közelben, két megyében kerestem.

Mondjuk az sem biztos, hogy erre egyáltalán visszaszólnak. Az sem biztos, sőt. Meg részmunkaidő, szóval legalább nem kellene minden nap mennem. De szerintem többet elköltenék, mint amennyit keresnék, de nem tudom.

Most értettem meg igazán, hogy miért mennek el Ausztriába vagy Budapestre dolgozni az emberek, ez katasztrófa és menekülni kell. Vicc.

2019. aug. 31. 16:16
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Nem km-t néznék. Nekem ugyanannyi idő 30 km-re beérni melóba, mint apukámnak 120 km-re....

Szerintem az idő fontos, nálam másfél óra a max, amit ezzel töltenék.

2019. szept. 2. 12:15
 32/35 A kérdező kommentje:
Napi 4 órát elvenne amúgy. Már nem aktuális az állás, hetekkel ezelőtt betöltötték, ez sincs. Tényleg semmi álláslehetőség vidéken és ha félévente meghirdetnek is valamit, azonnal megvan rá vagy 100 jelentkező. Vagy alapból protkós és csak muszájból hirdetik meg.
2019. szept. 2. 15:58
 33/35 anonim ***** válasza:

Ez mondjuk fura, tekintve hogy munkaerőhiány van... vagy ez milyen terület?

(Bocsi ha volt már, nem olvastam végig a válaszokat)

2019. szept. 3. 08:41
 34/35 anonim ***** válasza:

Félsz, ha otthagyod a szüleid nem fognak támogatni? Azt láttuk, hogy gyakornok vagy, de mégis mi a szakmád?

Költözzön az egész család akkor. Szüleid dolgoznak? És hol? Ők is ennyit ingáznak?

Hidd el, mindenre van megoldás.

2019. szept. 3. 13:30
 35/35 anonim ***** válasza:
8 évig ingáztál, de lehettél volna magántanuló is vagy koleszos is. Nem? 🤷‍♀️
2019. szept. 3. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!