Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mennyi ingázást vállalnátok...

Ti mennyi ingázást vállalnátok be egy nap? 80-80 km nagyon sok?

Figyelt kérdés

Azaz még több is, mint 160 km egy nap. Szeri nem nem bírnám, aztán nem tudom. De nem találtam semmi mást a közelben, két megyében kerestem.

Mondjuk az sem biztos, hogy erre egyáltalán visszaszólnak. Az sem biztos, sőt. Meg részmunkaidő, szóval legalább nem kellene minden nap mennem. De szerintem többet elköltenék, mint amennyit keresnék, de nem tudom.

Most értettem meg igazán, hogy miért mennek el Ausztriába vagy Budapestre dolgozni az emberek, ez katasztrófa és menekülni kell. Vicc.

2019. aug. 31. 16:16
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát az sok. Én 20-at ingáztam majdnem 3 évig, meg 26-ot 9 hónapig. De rettentően meguntam a végére.

Ha tömegközlekedni akarsz, az napi 4 óra utazás. Egy fél műszak. Rengeteg.

2019. aug. 31. 16:47
 12/35 anonim ***** válasza:
(Ja, és nem is az ingázás sok, hanem ha még mellette napi 12 óra melót tolsz, vagy örökké túlóráztatnak....)
2019. aug. 31. 16:47
 13/35 A kérdező kommentje:

Nem, nincs pénzem rá, ráadásul ez csak egy sz.r gyakornoki állás. Amúgy nem sok, de minden nap, esőben, hóban, hőségben, fagyban, az.

Ez 4x1 óra buszozás meg egy kicsi séta.

Korábban nem kellene kelnem, eddig is 5-kor keltem a suli miatt, ugyanazzal mennék, csak utána tovább. Haza, azt nem tudom. Este 8-ra érnék haza és másnap 5-kor újra kelés. 6 éve csinálom ezt, nekem is elegem van, de eddig hamarabb haza szoktam érni...

2019. aug. 31. 16:50
 14/35 anonim ***** válasza:
Valahogy csak el kell kezdeni.
2019. aug. 31. 16:53
 15/35 anonim ***** válasza:

Én 5 évig buszoztam 30km volt oda vissza.

Picit több, mint egy óra volt.

Dugó soha nem volt, ahogy tömeg sem.

Mégis egy életre megutáltam a buszt.

Most vonattal járok napi 20km oda-vissza Budapestre.

Ezt is utálom.

Költözésen gondolkodom, de csak a Duna közelében, mivel metrózni is utálok (pedig nem mentem vele sokszor.)

A másik, hogy autót sem akarok még hisz drágább ami vele jár. Mindíg költeni kell rá.

Sétálni viszont imádok, mondjuk max. 30-40 perc naponta nekem simán jó oda-vissza.

Vagy biciklivel közlekedni.

Aztán lehet, hogy mégis metróznom kell majd 🙄

Mi ebben nem igazán tudunk segíteni... Csak mondjuk, hogy nem kéne elpazarolnod az életed az időd és kockáztatni az egészséged, mert ebben van igazság.

Igazából ki mit vállal be.. Olyat is ismerek, aki Bicskéről jár fel Budapestre...

Ha nem kell sok ideig messzire járnod és addig is megéri neked legalább valamilyen szempontból, csak akkor csináld.

2019. aug. 31. 17:54
 16/35 A kérdező kommentje:

Olyan szempontból éri meg, hogy más nincs... Legalább nem az utcákat járom.

Még ez az 1-1,5 óra oda-vissza is megterhelő volt. De ezt szerintem még bevállalhatja az ember. Ha nem lett volna muszáj, én sem, de nem volt más választásom.

Vagy bevállalom ezt, vagy semmi. Mármint kicsit előreszaladtam, mert innen sem kaptam visszajelzést, semmit, de bízom benne.

Ha egy világvégi faluban laksz, akkor ez a sorsod, ha iskolába kell járnod (kötelező) vagy dolgozni akarsz. Mondjuk itt a városban, már egy kilométert se nagyon akarnak odébb menni az emberek...

2019. aug. 31. 17:59
 17/35 A kérdező kommentje:
Egyébként engem tönkretett ez a 8 évnyi inga is eléggé, az arcodon, mindenhol látszik. Energiaital, kávé, kevés alvás, stressz, mind ennek az oka...
2019. aug. 31. 18:09
 18/35 anonim ***** válasza:

Rohadtul sok, nem vallalnam hogy csak aludni jarjak haza.

Fel ora/25 km volt evekig, de 24/72 munkaprogram, napiszinten igy is sok lett volna.

Most 8 orazom 5 perc/4 km tavolsagra, ugyanaz a munkahely.

2019. aug. 31. 18:19
 19/35 A kérdező kommentje:

Nem tudom, amúgy ez itt ilyen 8 órás... Azt hittem ez a normális, nagyritkán hallottam 12 órákat, de akkor nem minden nap ment értelem szerűen... Úgy még talán könnyebb is viselni...

Saját pénzből utcán bolyongani sem jobb. Ha magam döntenék, nem ez lenne, de most ez jutott...

2019. aug. 31. 18:23
 20/35 anonim ***** válasza:
Nekem vidéken 25-25km még megfelelt, ennél többet csak extrém esetben tettem volna meg jóval több pénzért de akkor is max napi 100km. Afelett már inkább odaköltöznék albérletbe
2019. aug. 31. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!