Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mennyi ingázást vállalnátok...

Ti mennyi ingázást vállalnátok be egy nap? 80-80 km nagyon sok?

Figyelt kérdés

Azaz még több is, mint 160 km egy nap. Szeri nem nem bírnám, aztán nem tudom. De nem találtam semmi mást a közelben, két megyében kerestem.

Mondjuk az sem biztos, hogy erre egyáltalán visszaszólnak. Az sem biztos, sőt. Meg részmunkaidő, szóval legalább nem kellene minden nap mennem. De szerintem többet elköltenék, mint amennyit keresnék, de nem tudom.

Most értettem meg igazán, hogy miért mennek el Ausztriába vagy Budapestre dolgozni az emberek, ez katasztrófa és menekülni kell. Vicc.

2019. aug. 31. 16:16
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Itt örülök majd, ha egy 90-et összeszedek, úgy érzem... De nem tudok válogatni
2019. aug. 31. 19:12
 22/35 anonim ***** válasza:
Kiváncsi lennék, merrefele laksz és mivel foglalkoznál, ha ennyi pénzre számítasz.
2019. aug. 31. 19:22
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

"Ha egy világvégi faluban laksz, akkor ez a sorsod"

Ez nagy hülyeség, már bocsánat. El lehet költözni, lehet menni a munka után. Pest környékén és a Dunántúlon rengeteg meló van, amihez jár munkásszáló. Elvàllalsz egy ilyet, pakolod félre a pénzt és ha rendbe jössz, elmesz albiba és keresel jobb melót.

Nem kell megrekedni egy világ végén lévő faluban. A legtöbben beköltöznek városba. Milyen életed lenne így, hogy 5kor kelsz és 8-kor érsz haza? Nulla szociális élet, nulla szórakozás, kevés alvás, stressz, kieges, fáradtság, betegségek.. Biztos megèri.

2019. aug. 31. 19:35
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Olyan helyet keress ahol van szálló is! Én be nem vállalnám ezt az ingázást!
2019. aug. 31. 19:43
 25/35 A kérdező kommentje:
Mindenkinek válaszoltam. Utálom a falut, én utálom a legjobban, kiskorom óta, inkább meghalnék, de nem bírom ezt. És a legkevesebb kedvem van ehhez, de muszáj.
2019. aug. 31. 19:51
 26/35 anonim ***** válasza:

Semmi nem muszáj. Ha tudsz nyelvet, nagyjából semmi szaktudás nem kell hozzá, hogy olyan kaliberű melót tudj vállalni külföldön (mármint ennyire élhetetlen ótvar melót) de legalább 5-ször ennyit keresnél, még ha albira el is menne nagy része, akkor is 3-szor annyit tudnál félretenni, mint amit itthon keresel.

Ráadásul neked még aránylag közel is van Ausztria.

2019. aug. 31. 19:58
 27/35 A kérdező kommentje:
A szüleim sosem engednék meg ezt, anyagilag meg pár hetet sem élnék túl, ha vissza sem nézhetnék...
2019. aug. 31. 20:04
 28/35 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy amúgy hogy a szüleid döntik el, mit kezdj az életeddel?
2019. aug. 31. 20:10
 29/35 anonim ***** válasza:
30-30 perc. Ez pesten néhány kilómétert jelent csak. Vidéken akár 60-at.
2019. aug. 31. 21:09
 30/35 anonim ***** válasza:
59%

Azt ugye érzed, hogy ez egy megoldhatatlan ellentét?!

Szoktasd magad a gondolathoz, hogy egyre inkább telibe kell szarnod, hogy mit engednek meg a szüleid, meg mit nem!

Nem engedik meg, hogy egész nap otthon legyél, de nem engedik meg, hogy megpróbálj egy életképes munkahelyen dolgozni...

Nekik azt kéne eldönteni, hogy hosszú távon mit akarnak, neked meg azt, hogy az ő életüket akarod élni, vagy a sajátodat!

2019. aug. 31. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!