Nagyon félek, hogy nem fogok tudni beilleszkedni az új munkahelyemen. Tanácsok?
Figyelt kérdés
Ez lesz a 3.munkahelyem és nagyon tartok attól, hogy nem fognak kedvelni a munkatársak. Mindig is megosztó személyiség voltam, vagy nagyon kedvel valaki vagy rettentően utál. Sajnos az első munkahelyemen nem tudtam beilleszkedni, állandóan kibeszéltek és csak a hibát keresték bennem. Több, mint egy évig ott voltam, de csak egyetlen emberrel lettem jóba, mindenki más utált vagy észre sem vett. A második munkahelyemet nagyon szerettem, az első perctől kezdve jóban voltam szinte mindenkivel, sok barátom lett onnan. Viszont egészségügyi gondok miatt fel kellett mondanom, amit igazán sajnálok.Szerdán kezdek az új helyen és már most görcsben van a gyomrom és sírhatnékom van, ha arra gondolok, hogy mi lesz ha megint első perctől kezdve kiutálnak és nem leszek szimpatikus senkinek. Csendes, visszahúzódó vagyok elsőre mindenkivel és ha nem nyitnak felém én sem tudok. Szerintetek hogyan viselkedjek az első napomon?2019. aug. 16. 18:28
1/5 anonim válasza:
Mosakodj meg, tiszta ruha, fésülködj meg, ne igyál alkoholt, és mindjárt kedvesebben fogadnak.
2/5 A kérdező kommentje:
#1 Ezek alapvető dolgok, az első munkahelyemre is így mentem mégis utáltak.
2019. aug. 16. 18:32
3/5 anonim válasza:
Akkor rakd ki jobban a cicidet. Szeretni fognak.
5/5 anonim válasza:
Felnőtt vagy, tessék magadon dolgozni! Senki nem oldja meg a te jellemfejlődésedet helyetted. Ha tudsz rá pénzt szánni, nem ártana egy pszichológus. De magadtól is legyél nyitott, mosolygós, barátságos, a kérdésekre több mondatban válaszolj, és te is kérdezgess másokat, sőt figyelj is oda a válaszra, mert azt egy későbbi beszélgetésben még visszaidézheted. Ha például valaki az előtte álló programot említi, akkor később vissza lehet térni rá, hogy milyen volt. Te is mesélj a saját életedről, akármilyen locsifecsi dolgokat, ebből áll a kollegiális beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!