A munkahelyemen minden idősebb kollégám (értsd gulyásszocializmusban felnőttek) lop, én nem. Most én vagyok beteg vagy ők?
Együnk szart! Tízmilliárt légy nem tévedhet!
Avagy: attól, hogy mindenki hülye, neked nem feltétlen kell annak lenned. Ha a kútba ugranának minden nap, te is utánuk vágynál? Nem hiszem.
Ez egy az egyben az en szavam jarasa: attól, hogy mindenki hülye, neked nem feltétlen kell annak lenned.
Ugyhogy reszemrol is ennyit fuznek hozza ;)
20:03-mas: pacsi! :D (20:01 vagyok) - nekem a szüleim mondogatták mindig ezt.
Kérdező:
Na, tessék, bevallom én is: néha hazahozok ezt-azt. Mit? Ami amúgy a kukában végezné. Többnyire engedéllyel. Alkatrészekből akad pár, vannak dobozkáim is, illetve egyetlen egy olyan dolog van, amit suttyomban hoztam el: alkohol, takarítási célból. De abból többet locsolunk el egy-egy karbantartás vagy flakon újratöltés alkalmával, mint amennyit én eltulajdonítottam. Értékeset, szerszámot, vagy amire szükség van bent, eszembe nem jutna elhozni, mert ahhoz már nem hajlik eléggé a gerincem.
Na most akkor én rossz ember vagyok? :(
MI az hogy „gulyáskorszak"“??? Tudom mi az de ez nem korfüggő én 20-as vagyok de lopom amit érek.
Arany igazság és ez nem vicc: vagy te lopod el vagy más. Lopd el amíg más meg nem előz ennyi!
Lopom amit érek+ amíg ilyen 150 bruttó a bér addig örüljön a főnök hogy a 4 fal még megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!