Egy kínai büfébe megyek holnap személyesen megbeszelni hogy fel vesz e főnök. Hogy készüljek? Egy ilyen helyre csak jól kell kinezni tényleg? Pultos munka 19l
Kínai büfébe egy bevasarlokozpontba keresnek pultos, és ma felhívtam azt mondta menjek be személyesen, azt olvastam az a lényeg hogy jól nézzek ki szerintetek ez igaz?
Mondjuk gondolom az se árt ha vissza tudok adni
Egy kínai hölgy a főnök.
Kínai büfébe felesleges dress code-ot tartani. Ha foltos pólóban, tangapapucsban mész, máris felvesznek. Hiszen már egyből munkaruhába mész. :D
Kínai büfés munkától mentsen meg mindenkit a Jóisten.
Sok sikert holnap és részvétem!
"Mondjuk gondolom az se árt ha vissza tudok adni".
Hát, számolni tudni illik, ha pénzzel foglalkozol.
De amúgy ha pénztárgépen beütsz a végösszeg után egy billentyűkombinációt, és hozzáadod a kapott pénzt, ki fogja jelezni neked mennyi a visszajáró.
Tessék, még egy ingyen tanács, csak hogy ne ess pánikba ha élesben vagy :D
Egy barátnőm dolgozott ilyen helyen, de kényszerből, mert nagyon kellett a pénz és ide egyből felvették. Utálta. Bejelenteni csak egyszerűsítettként jelentették, vagyis napi bejelentés volt, ilyenkor nin utánad fizetve se járulék, se tb, csak az szja. Heti fizetést kapott, napi 10-11 órát dolgozott heti 5 napot. A főnöke meg a családja tele volt pénzzel, jól pörgött a hely, csak az alkalmazottól sajnálták. Sokszor kibeszélték vagy bunkók voltak vele, sokszor kínaiul utasítgatták, aztán lecseszték, hogy milyen hülye.
1 hónapig bírta 150et kapott összesen, de azért a belét is kihajtották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!