Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen a főnök megengedte, hogy ha rendelek valamit, akkor ide nyugodtan szállíthatják, át veszik. Úgy is itt vagyok a legtöbbet ( 8-9 napos ciklus, napi 10 órában).a csomagok megérkeznek, de a főnököm nem kérdezi meg, hogy mit rendeltem, hanem lyukat üt a csomagoláson, hogy megnézze, mi van benne, engem nem kérdez meg ( se a csomag érkezése előtt vagy után). Szerintetek komplett az ilyen?2019. aug. 8. 09:23
2/16 anonim válasza:
Nem, de az se komplett aki oda rendelné ezutan is a csomagját.
3/16 anonim válasza:
Rendeld átvételi pontra vagy csomagautomatába. Ami a cég címére érkezik azt akár fel is bonthatják, persze aki normális az nem teszi meg, de jogilag semmi akadálya.
4/16 anonim válasza:
Nem, de az se komplett, aki 8-9 napot dolgozat egyhuzamban, 10 órás műszakban.
5/16 anonim válasza:
És az sem,aki dolgozik egyhuzamba napi 10 órákat 8-9 napon keresztül...
6/16 anonim válasza:
Hivatalosan ennyit nem is dolgozhatnál zsinorban, ez az egyik.
A másik pedig,m hogy nem, ez nem normális.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én külföldön dolgozom vendéglátásban, gondoltam megkérdezem hogy komplett-e az ilyen főnök vagy sem.
2019. aug. 8. 12:42
8/16 anonim válasza:
7: Tippelek: Kínai étterem? Én is külföldön élek, vendéglátásban dolgozom. Volt szerencsém kínaiaknak dolgozni, és megtapasztalni az "Azért élsz, hogy dolgozz."-mentalitásukat.
9/16 A kérdező kommentje:
Nem osztrák családi vállalkozás - szálloda.
2019. aug. 8. 15:10
10/16 anonim válasza:
Ne rendeld oda ezentúl. Ha megkérdezi miért, mondd el, hogy nem szeretnéd, ha belenézegetne, nem azért mert titkos, hanem mert ez magánügy. Úgyhogy inkább otthonra rendeled.
Amúgy tudnak furák lenni az osztrákok is, ez meg szerintem kifejezetten nem komplett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!