Felmondtam a mai napon. Normális hogy elöntött a boldogság a felszabadultság a határtalan öröm és megkönnyebbülés érzése?
Figyelt kérdés
Ti is így voltatok mikor kiléptetek egy helyről?2019. júl. 30. 12:29
1/12 anonim válasza:
Ha utálod a munkahelyed, akkor teljesen normális. Az előző munkahelyemtől már nagyon rosszul voltam a vége felé, így pontosan ezt éreztem, amikor felmondtam.
2/12 anonim válasza:
Igen, nagyon jó érzéssel töltött el,végre meg szabadulhattam tőlük, gratulálok :-)
3/12 anonim válasza:
Kedves egészségedre! :)
Igyekezz, hogy a következő helyeden ne így végződjön.
4/12 anonim válasza:
Üdv a klubban!
Igaz, én két hete mondtam fel, de az érzés ismerős.
5/12 anonim válasza:
Persze, hisz mindig akkor mondtam fel, amikor már volt másik helyem.
Ugye te is így vagy ezzel? ;-)
6/12 A kérdező kommentje:
Muszáj volt mert rengeteget dolgoztam alamizsnáért és rájöttem hogy nagyon jó munkaerő vagyok de inkább olyan helyre megyék ahol megbecsülnek. De nem hittem volna hogy ilyen boldogsággal tölt majd ez el. :))
2019. júl. 30. 13:01
7/12 anonim válasza:
:D én is igy voltam vele jó tudni hogy mások is :D
8/12 anonim válasza:
Teljesen normális!:)
És nem kell ahhoz másik munkahely, mert ha valahol xar, akkor csak azért ne menj tönkre, hogy ne halj éhen.
Egyébként sem tudja mindenki megtenni a munka melletti állásinterjúkra mászkálást, szóval a meló is olyan, mint a busz, majd jön a következő! ;)
9/12 anonim válasza:
Én pont fordítva tudom:
Egy boldog csaj repkedett a Tesco-ban, hogy felvették, az első napja volt. A kollégája ott mondta neki, hogy várjál csak egy hónapot, megnézzük milyen fejet fogsz majd vágni...
10/12 anonim válasza:
Addig tart az öröm, ameddig a csekket be kell fizetned. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!