Ha a városban az utcán nagyon kell pisilnem, nem bírom tovább visszatartani, mert már fáj, és pisilek egy fánál, megbüntethet a rendőr?
Ha már nagyon muszáj, és nincs a közelben WC, akkor próbáld úgy csinálni, hogy ne legyen feltűnő. Én is láttam már járókelőként olyanokat, akiknek ennyire sürgős volt, sőt, én is jártam így (már felnőttként - nő vagyok), de azért azok is, akiket én láttam, meg én is, amikor nem tudtam tovább várni és vagy bepisilek, vagy elintézem egy bokorban, a lehetőségekhez képest igyekeztünk megfelelően takarásban lenni.
Megbüntetnek, ha észrevesznek, de ahogy a vicc mondja, abbahagyni nem tudod, ha jön. :-)
Lebuksz akkor jön a büntetés.
De nagyon bénának kell lenni hogy meglássanak. És ha még ilyen béna is vagy kétlem hogy normális rendőr kötekedne. Vagy egyáltalán lenne kedve vitát nyitni a hugyozásod felől. (Nyilván ne egy játszótéren vagy parkolóban pisilj azért)
De hivatalosan büntetés jár érte.
Amúgy meg vicc hogy pesten milyen kevés lehetőség van elmenni mosdóba. Főleg este, mikor minden zárva van. Nem véletlen hogy a hajléktalanok pisijétől bűzlik minden aluljáró, és látni lehet ahogy a vizelet hosszú távon töri a falat. Ha csak pár mosdót városszerte felhúznának stadionok helyett akkor sokat javítanának a városon.
"Amúgy meg vicc hogy pesten milyen kevés lehetőség van elmenni mosdóba. Főleg este, mikor minden zárva van. Nem véletlen hogy a hajléktalanok pisijétől bűzlik minden aluljáró, és látni lehet ahogy a vizelet hosszú távon töri a falat. Ha csak pár mosdót városszerte felhúznának stadionok helyett akkor sokat javítanának a városon."
Ezzel sajnos nagyon egyet tudok érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!