Ha a városban az utcán nagyon kell pisilnem, nem bírom tovább visszatartani, mert már fáj, és pisilek egy fánál, megbüntethet a rendőr?
Figyelt kérdés
Mármint ez nem szándékos utcán pisilés, hanem kényszer pisilés.(Férfi vagyok.)2017. okt. 8. 17:34
11/13 anonim válasza:
Mesélek egy sztorit a közelmúltból. A szüleim akartak venni egy polcos szekrényt. Kinéztek egyet a Kikában a neten, de elmentünk az üzletbe is szétnézni, mi a kínálat. Amióta utoljára jártunk ott, átalakították. Még az átalakítás előtti időszakból ismertük, tudtuk, mit hol találtunk. Mire odaértünk, anyámnak mennie kellett a WC-re, szóval nekiálltunk keresni. Ott nem volt, ahol korábban, kitáblázva nem volt, csak annyi a lépcső mellett, hogy melyik szinten találunk mosdót, de hogy ott hol, arról semmi. Hát kb. negyed óra biztos elment, mire megtaláltuk jól eldugva...
12/13 anonim válasza:
Egyszerű, pelenkát kell hordani.
13/13 anonim válasza:
Nem tudom, városi legenda-e (gyanítom, igen), de állítólag terhes nőknek bárhol lehet, úgyhogy ha egyszer rendőrrel találkozom guggolás közben, biztos kipróbálom. (Nőnemű vagyok)
Egyébként velem is előfordul kb. negyedévente egyszer :( Van, hogy 1-1.5 órát is utazok átszállással a városon belül. Ha úgy érzem, nem bírnám hazáig, inkább keresek egy bokrot, sokkal jobb, mint összepisilve, büdösen, szégyenben hazabkv-zni. És van olyan, hogy nincs nálad annyi, hogy bemenj valahová és vegyél egy alibiüdítőt, vagy egyszerűen nem fér bele a kiadásaidba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!