Ti voltatok már felhőtlenül boldogok? Volt olyan nap/hét/hónap/év az életetekben, mikor nem szomorkodtatok vagy aggódtatok valami miatt?
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Amúgy, amikor felhőtlen boldogságot talán másodpercekre éreztem eddigi életemben.
18 évesen volt egy nagyon rossz időszakom. Érettségi évében 2 hónapot ki kellett hagynom az iskolából betegség miatt, így nem is lett elég pontom az egyetemre. Közben folyamatosan feszültség volt itthon a szüleim között leginkább az anyagiak miatt. A házat vitte a bank, nagymamám rákja kiújult és másfél hónap alatt el is vitte őt. Akkoriban nagyon kilátástalannak tűnt a jövő, folyamatosan emiatt szorongtam, nem volt senki akivel megbeszélhettem volna a gondjaimat.
Aztán az érettségi után elkezdtem felkészülni a jövő évire. Közben dolgoztam, sportoltam, sokat voltam a családdal bár apukám akkor kezdett el külföldön dolgozni. Elköltöztünk albérletbe ami sokkal színvonalasabb mint a házunk volt (nincsenek penészes falak, van központi fűtés). Sokkal jobb lett a kapcsolatom a testvéremmel és az anyukammal is. Egyetemre is sikerült bejutnom, már a 4.évemet fogom kezdeni.
Ezek után bennem van, hogy igazából teljesen felesleges magamat gyötörni a folyamatos aggódással, nincs olyan helyzet amit ne lehetne megoldani. Szóval én kb mindíg boldog vagyok, szerncsésnek érzem magam, hogy ilyen családom van és hogy azt tanulhatom ami az álmom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!