Aki fizikai munkat vegez es pl lesérül ugye tappenzre megy. Es aki szellemit? Es problema van az hogy dolgozik ugy?
Szellemi munkat végzek könyvelöi kb. Nem az de igy egyszerübb leirni
Oda kell figyelni hataridöket tartani nem lenne jo dolog tevedni par milliokat, egyeztetni kell ellenörzeseket ellatni.
Csakhogy megesik neha hogy vagy faradt vagyok es majdnemhogy rabukok a billentyüre, vagy szakitason megyek keresztül a parommal es kb egy vulkankitöres meg haboru zajlik a lelkemben, depresszio full mashol vagyok agyilag, kinlodom, meghalnék, igy hogy làssam el a munkàm?
Amig a fizikai dolgozo lesérül kiirja az orvos siman egy hetet otthon piheg, de ha a szellemi dolgozo agya "sérül"le, akkor az hogyan làssa el a feladatait?
Nem olyanokrol beszelek amikor ugy is tuleled tulesel rajta meggyogyulnak a sebek, hanem amikor kesz kaosz van biztos volt mar sokaknak ilyan hogy legszivesebben leinnà magàt csak vagy ilyesmi érzés
"Mert a könyvelönek muszaj agyban ott lennie"
Mindenkinek muszáj agyban ott lennie.
Ha agyilag kivagy, attól még nem épül le az agyad és nem felejtesz el számolni. Csak épp kevésbé tudsz a dolgodra koncentrálni ha közben más dolgok aggasztanak.
Pontosan ugyanez a helyzet akkor is, ha fizikai munkát végzel.
Fizikai melohoz fizikum kell. Mint alap.
Szellemihez meg szellem.mint alap.
Mert azzal dolgozik az ember.
Kb a tücsök a làbàval ugrik ugye, az elefant az ormanyaval sziv, a sakkjatekos meg a fejével agyal, hoembert pedig a kezünkkel epitünk.
Tehat a tücsök nem tud lab nelkül ugrani, az elefant ormany nelkül vizet szivni, a sakkjatekos agy nelkül sakkpartyt nyerni, a hoember pedig nem lesz meg kezek nelkül.
Köszi a vàlaszokat. Majdcsak tulelem. Amugy orvosom sincs. Illetve gyerekkoromban voltam utoljara dokinal.
"Fizikai melohoz fizikum kell. Mint alap.
Szellemihez meg szellem.mint alap"
Tökmindegy hogy mi végzi a közvetlen munkát. Ha a tested minden folyamatát vezérlő szerved, az agyad nincs rendben, az pont ugyanannyira korlátoz bármilyen munka elvégzésében.
*nem tudom hàny milliot tevedtem volna
Ne keverjük màr a kettöt össze
Ők, értjük, rendkívül fontos a munkád, kb egy nyitott szívműtét felelőssége van rajtad mindennap.
Sikerül végre felfognjnazzal a csökött kis agyaddal, higy te is elmehetsz táppénzre????
Azt irtàk màr.
En elvekröl kerdeztem.
Csökött agy.
Mekkora lenne mär odaàllni a fönök ele azzal hogy maganeleti gondok miatt bocsi de nem tudok koncentralni? Sokkal jobban toleràljàk azokat a kifogàsokat amik fizikai bajok. En csak ezt nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!