Ezért érdemes lenne kiíratnom magam táppénzre?
Már egy jó ideje nagyon rossz időszakon megyek át, nagyon sok a stressz mind otthon, mind a munkahelyen, és úgy érzem kezdek megőrülni lassan. Állandóan fáradt vagyok és ingerlékeny, nagyon könnyen felkapom a vizet, utólag visszagondolva tök értelmetlen dolgok miatt veszek össze másokkal. Régen nem voltam ilyen, néha már magamra se ismerek. A munkahelyen mindenki nyugodt, türelmes embernek tartott, most meg már kezdenek kerülni.
2 éve vagyok itt, azóta 4 napnál többet nem voltam egybe szabadságon. Nálunk sajnos nem lehet egybe többet kivenni, de most nagy szükségem lenne egy kis pihenőre. Tényleg úgy érzem megőrülök, ha ez így megy tovább.
Nem szoktam ilyet csinálni, 2 év alatt sose voltam betegszabin, de most arra gondolok kiíratom magam legalább 2 hét táppénzre.
Szerintetek gáz hogy ezen gondolkozom? Az orvos kiírna egyáltalán ha idegi okokra hivatkozom?
Te tudod hogy mennyi időre van szükséged. Én a helyedbe 3-4max 5 napot pihennek. Azzal ha most lelepsz a gondok elől nem oldódik meg semmi , ahhoz hogy átgondold a dolgokat és osszeszedd magad elég pár nap .
A gondjaid bajaid nem tudjuk, de ahelyett h elmenekülsz megoldást kell találni . Ha pár napra van szükséged hozza hajrá. Mindenre van megoldás, lehet a gondolkodásoddal van a baj azt kell átformálni.
“4 napnál többet nem voltam egybe szabadságon. Nálunk sajnos nem lehet egybe többet kivenni, ”
MT dísznek van vagy mi? Felmondani érdemes ilyen helyen
Szerintem pedig sok munkahelyen van , ahol nem tud a dolgozó elmenni hosszabb szabadságra. Nekem is ilyen volt a munkahelyem, fizetett szabadnapom nem volt. Nagyon szerettem a társaságot, a bérem is egész jó volt, de 4,5 év után váltottam, mert ez valóban rabszolgaság.
2 hét táppénz nagyon odavág a fizetésednek, de vedd ki és kezdj el másik munkahely után nézni. Hosszú távon ez a megoldás.
Nekem 7 nap táppénz - 30.000 huf körül fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!