Szerintetek ebben az esetben kiírhat az orvos táppénzre vagy inkább ne is próbálkozzak?
Csak ismered egy kicsit?
Szóval szerintem tudod hogy mit kell neki mondani?
Ha undok nyilván hasmenés, ha rendes akkor az igazság, sok sikert és nem kell félni mert meg lesz az :-)
Hívd ki és adj neki egy 10-est!
Ennyit gondolom megér a buli.
Bár ha a munkáltató adta az ötletet, akkor talán a 3 nap fizetés nélküli szabit javasolhatta volna inkább.
Eleve nem tartom jó ötletnek, hogy a munkáltató "tanácsára" táppénzre mész, mert akkor amikor legközelebb tényleg beteg leszel, akkor sem fognak neked hinni, hiszen felétek ezt el lehet intézni.
Mindenhol el lehet intézni, vagyis orvosnál.
Nagy az udvarunk, rengeteg munka van a tujákkal, borostyánnal, sok dísznövénnyel, medence takarítással.
Szabit nem akart pàrom kivenni, mert kell augusztusra, baràtok jönnek két hétre.De kellett egy hét.Elment háziorvosához, csak annyit kérdez a doktornő, "hány napot szeretne X ?"
Ennyi.Na meg a boríték, évvégén karácsonyi ajàndék.
Az én háziorvosom is bármikor kiír, persze ha a lànyom beteg, akkor érthető, de volt olyan, hogy kellett egy hét, megmondtam őszintén, minden tovàbbi nélkül kiír(t).
Megmondod az igazat, ha rendes, ki fog írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!