Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem fog rám furcsàn nézni az...

Nem fog rám furcsàn nézni az orvos?

Figyelt kérdés

Lànykènt felvettek egy kemény fèrfiszakmàra, már csak a pàlyaalkalmassàgit kell megcsinàltatnom házi orvosommal, és attól félek, hogy furcsàn fog nézni rám, ha kimondom, hogy hova vettek fel és milyen szakmàhoz kell a papír. Egyáltalán fog adni alkalmassàgit? Mit fog velem csinálni?

Mondhatja, hogy a fizikumom nem lenne megfelelő ehhez a szakmàhoz?

Csak értelmes válaszokat kérnèk!

2019. aug. 7. 18:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A burkoló se valami extra macsó kőkemény férfifoglalkpzás. Láttam már hatvan kilós burkolót.
2019. aug. 7. 20:14
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, igaz nem burkoló a szakmám (könyvelő vagyok) de az összes burkolást én csináltam otthon úgy, hogy senki meg nem mondta, hogy nem szakember készítette. A YT videók csodákra képesek!:)

Ne parázz, felvesznek!

2019. aug. 7. 20:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Burkolás az annyira nem vészes, az inkább szakmunka, ha megtanulod, hogyan kell akkor szerintem a fizikai részével nem lesz gond. Kőműves azért már keményebb lenne, ott azért kell emelgetni bőven, bár manapság azért már azok se szakadnak meg annyira.
2019. aug. 7. 20:39
 14/18 anonim ***** válasza:
20%
egy hős(nő) vagy :) csodálom a bátorságod!!! soha ne add fel!!!
2019. aug. 7. 20:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Nyugi, sokan férfias szakmát vállalnak
2019. aug. 8. 03:02
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Megkaptam az alkalmassàgit, és az asszisztensnő kissè meglepődött, de az orvos egyáltalán nem nézett furcsàn, inkább viccelődött, hogy biztos akkor ügyes lehetek, meg biztos nem lesz sok lány az osztàlyban. :D

2019. aug. 9. 15:21
 17/18 anonim ***** válasza:

Több hozzád hasonló van, mint gondolnád. Én ismertem egy női bútorasztalost is.

Picit fura volt eleinte, hogy van köztünk egy lány is az osztályban, de idővel hozzászoktunk.

Gyakorlati órákon a kantáros nadrág elég jól állt rajta. ;)

2019. aug. 10. 07:51
 18/18 anonim ***** válasza:
63%
A kovács a kemény szakma.
2019. aug. 10. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!