Nem fog rám furcsàn nézni az orvos?
Lànykènt felvettek egy kemény fèrfiszakmàra, már csak a pàlyaalkalmassàgit kell megcsinàltatnom házi orvosommal, és attól félek, hogy furcsàn fog nézni rám, ha kimondom, hogy hova vettek fel és milyen szakmàhoz kell a papír. Egyáltalán fog adni alkalmassàgit? Mit fog velem csinálni?
Mondhatja, hogy a fizikumom nem lenne megfelelő ehhez a szakmàhoz?
Csak értelmes válaszokat kérnèk!
Én nő vagyok, igaz nem burkoló a szakmám (könyvelő vagyok) de az összes burkolást én csináltam otthon úgy, hogy senki meg nem mondta, hogy nem szakember készítette. A YT videók csodákra képesek!:)
Ne parázz, felvesznek!
Köszönöm a válaszokat!
Megkaptam az alkalmassàgit, és az asszisztensnő kissè meglepődött, de az orvos egyáltalán nem nézett furcsàn, inkább viccelődött, hogy biztos akkor ügyes lehetek, meg biztos nem lesz sok lány az osztàlyban. :D
Több hozzád hasonló van, mint gondolnád. Én ismertem egy női bútorasztalost is.
Picit fura volt eleinte, hogy van köztünk egy lány is az osztályban, de idővel hozzászoktunk.
Gyakorlati órákon a kantáros nadrág elég jól állt rajta. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!