Nem fog rám furcsàn nézni az orvos?
Lànykènt felvettek egy kemény fèrfiszakmàra, már csak a pàlyaalkalmassàgit kell megcsinàltatnom házi orvosommal, és attól félek, hogy furcsàn fog nézni rám, ha kimondom, hogy hova vettek fel és milyen szakmàhoz kell a papír. Egyáltalán fog adni alkalmassàgit? Mit fog velem csinálni?
Mondhatja, hogy a fizikumom nem lenne megfelelő ehhez a szakmàhoz?
Csak értelmes válaszokat kérnèk!
Értelmes választ csak értelmes kérdésre lehet adni.
Irigylem a problémádat.
Néhány éve mentem dolgozni egy autóalkatrész raktárba.
Az orvosi alkalmasságin ránéz a doki a nyomtatványra amit ki ki kellett töltenem és nagy csodálkozva flegmán aszongya:
- Magának fémallergiája van és autóalkatrész-raktárba jelentkezik?
...egy bővített mondatban elmagyaráztam neki (tehát ÉN mint egyszerű halandó efy ORVOSNAK) hogy a fémallergia akkor jön ki hogyha a BŐRÖM (!) HUZAMOSABB IDEIG (!) érintkezik fémnel, pl fémcsat, gyűrű.
Az, hogy gurulós kosarat tolok meg fém alkatrészeket pakolok ezekre a kosarakra az nem érint.
hát ennyi...
.
szóval SzRD le
Ha lányként felvettek oda, akkor nem vagy egyedi eset a történelemben, aki et műveli.
Gondolom nem kazánkovácsnak, ácsnak vagy zongoraszállítónak készülsz.
Villany, víz, gázszerelő, kőműves, asztalos, kárpitos, autószerelő vagy burkoló stb. miért ne lehetne nő?
Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!
Burkoló szakmáról lenne szó. A büfés mitől lenne férfi szakma? Vagy csak próbáltál vicceskedni? Nem jött össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!