Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mai életetek alapján, ha...

Mai életetek alapján, ha újrakezdhetnétek pl 8. osztályzól, minek tanulnátok? (Főleg 30+osok válaszát várom)

Figyelt kérdés
Én könyvelőnek. 33 asztalos.

2019. aug. 5. 09:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért tanulnál könyvelönek? Én könyvelö vagyok, nettó 140et keresek, ennél többröl nem is álmodhatok ebben a munkakörben. Borzalmas választás volt. Ha újtakezdhetném, mindenképp az egészségügyben helyezkednék el, persze a magán szektorban. A fogorvosomnál minden alkalommal otthagyok 30-40 ezret egy-egy félórás alkalomra. Márnem egyszer elgondolkodtam rajta, hogy mennyivel jobban jártam volna, ha fogorvosnak tanulok.
2019. aug. 5. 13:55
 12/31 anonim ***** válasza:

11-es esetleg egy IFRS vizsga nem dobna rajta?

Nyelvtudásod milyen?

Nem gondolkodtál könyvizsgálió karrieren PSZF fősulin?

Esetleg adótanácsadásra átmenni?

2019. aug. 5. 14:13
 13/31 A kérdező kommentje:

Egyik fő megrendelöm, illetve baráti köre akik szintén megrendelőim, mindhárman könyvelők, nem alkalmazottak és nem 140ezret keresnek :D

Hobbiból építenek házakat amiket velem betendeztetnek, majd adnak el...

2019. aug. 5. 15:14
 14/31 A kérdező kommentje:
De amúgy nem arra irányult a kérdésem, ki miből él meg vagy nem él meg, hanem, hogy mai eszetekkel mi az a szakma, amit inkabb csinállnátok, de ennyi idősen már terhes lenne kitanulni, esetleg mar kesőnek tartjátok.
2019. aug. 5. 16:19
 15/31 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen iskolai szintű szakmára gondolok, most ha valaki pl youtuber lenne szívesen, vagy hegedüművész, akármi...
2019. aug. 5. 16:20
 16/31 anonim ***** válasza:
Coachnak, közben egyéb üzleti vonalat is tanulnék 1000-el.
2019. aug. 5. 17:46
 17/31 anonim ***** válasza:
A középiskolával nincs bajom: ugyanoda járnék, ugyanarra a tagozatra. Utána viszont azt valósítanám meg, ami már akkor is vonzott: elmennék valami közeli lóf***jóska-főiskolára fingfűrészelés-szarpasszírozás BSc szakra. Sajnos mérnöki képzésbe vágtam bele, majd mikor kiperegtem, természettudományosra váltottam és végül nem szereztem diplomát, most meg 30 évesen, egy szál érettségivel, folyamatos 12 órás műszakok mellett próbálok valami büfészakos diplomát összeszedni, hogy végre nappalra kelljen járnom dolgozni (mifelénk ez csak diplomásoknak vagy 10+ éve egy helyen dolgozóknak, illetve leszázalékoltaknak jár). Eközben a diplomát szerző ismerőseim huszon-egypár éves koruk óta irodában csücsülnek hétfőtől péntekig 8-tól 4-ig, soha nem is fenyegette őket a többműszakos okádék veszélye és mostanra már egészen jól keresnek. Ez pedig független attól, milyen szakot végeztek.
2019. aug. 6. 07:41
 18/31 A kérdező kommentje:

Asztalos vállalkozóként magamnak 8-4 ig szabom a munkaidőmet, de ebbe is sokszor belefér pl strandolás, most is balcsibparton hesszelek...

Egy családiház ablakait kell felmérjem, 9kor, addig fürcsi, max 1 óta a felmérés + pofázás a tulajjal, aztán jövök vissza a strandra, mára ennyi a betervezett munkám, soha nem értem meg, aki büfészakos diplomával akar meggebedni.

Ez a meló pl 6 hét múlva lesz kész előre láthatóan, addig lesz vele kb 7nap meggeszített munkám, a 6hetes határidő csak azért, hogy biztosan kész legyek, aztán kb félmillió kp marad a markomban :) közben még van egy kis konyha, meg egy előszoba beépített szekrény, de ezek meg bútorlap... Az meg lego.

Tény, fizikailag toppon kell lenni, meg kell 1-2 bokorugró, akiket lehet alkalmiba hívni.

2019. aug. 6. 07:51
 19/31 anonim ***** válasza:

Nem minden könyvelő keres vagyonokat.

Ahogy sok asztalos sem latott meg fél millat egyben.

2019. aug. 6. 08:10
 20/31 anonim ***** válasza:
Én mozdonyvezetőnek. Komolyan.
2019. aug. 6. 08:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!