Mit tanulnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Vámügyintézőként végeztem, természetesenérettségim van. Majd minőségellenőrként dolgoztam évekig egy közeli gyárban. Jó a fizetés és megbecsülnek, a főnökömet is sokszor helyettesítettem,bíztak rám plus felelőséget. Tehát élveztem is. Most kisfiammal vagyok itthon, elvileg egy műszakban visszavesznek. De ezt az iparágat már kevésbé érzem stabilnak. Közben csináltam egy minőségügyi munkatárs és belső auditori tanfolyamot és a jogsit is letettem. Most ezek mellett Ti milyen szakmát tanulnátok még, ami stabilabb de kapcsolódik ezekhez,tehát ha új helyet keresnék az eddigi tapasztalataim számítanának legalább valamit egy esetleges interjún?2019. márc. 20. 06:39
1/3 anonim válasza:
Szia!
Erre nem valószínű, hogy választ fogsz kapni, mert senki nem tudhatja, mik a te belső motivációid. Mit csinálnál szívesen, mennyi pénz számodra az elfogadható, mi a körülményeid stb.
Javaslom, inkább önfejlesztéssel foglalkozz. Ha jobban megismered magad, kevésbé fogsz mások véleményétől függeni, tovább valós döntéseket tudsz hozni.
2/3 anonim válasza:
Milyen iparágban dolgozol?
Minőségügyi területen ennél lényegesen feljebb már csak diplomával lehet lépni. Viszont azt nem ilyen himihumi munka, mint egy folyamatellenőri pozíció
3/3 A kérdező kommentje:
1-köszi. Amiket szívesen csinálnék inkább hobbiknak valók sajnos. :) 2- igen tudom. Nem is konkrétan a minőségügyre gondoltam. Pl munka/tűzvédelem esetleg..
2019. márc. 20. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!