Ha újra kezdhetnetek milyen szakmát tanulnátok esetleg milyen végzettséget szeretnetek?
Talán bevállalnám az egyetemet, valamilyen irodalommal kapcsolatos szakon.
De nem szívesen válnék meg a két OKJ-s szakmámtól sem. Egyrészt imádom őket, másrészt pedig a képzéseik alatt, nagyon sok új barátot és szép emlékeket, tapasztalatokat szereztem, amik nélkül ma kevesebb lennék.
25/F
Programozó.
Vagy félretennék már gyerekkoromtól minden kanyit, és befektetném ingatlanba, amiket kiadnék albérletbe.
Biztos hogy orvosira mentem volna.
Bár azt már óvodás korban el kell kezdeni tanulni :D
Informatika, QA. Könnyű élet, csak szoftvereket kell tesztelniük a megadott környezetben. Volt szerencsém kipróbálni ezt az állást távmunkában, viszont nem tehettem meg, hogy külföldre utazzak érte, nemhogy Pestig, ahol oktatják ezt a szakot.
Ha viszont életem kezdetétől tudtam volna, hogy létezik ilyen, kiharcoltam volna magamnak a lehetőséget. Ezen a ponton viszont már mindegy, elúszott.
#8, ha nem is százéves, de 45. :)
Emlékszem, annak idején a matektanárnőm mondta, hogy menjek el orvosnak.
Szegény milyen régóta meghalt.
Már elég régóta, bármilyen orvosi, biokémiai anyagot elolvasok 1x, örökre megmarad bennem.
Minden mást úgy elfelejtek, mint a franc.
Kb az összes doki hülyét kap tőlem, ezt sikerült elérnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!