Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha újra kezdhetnetek milyen...

Ha újra kezdhetnetek milyen szakmát tanulnátok esetleg milyen végzettséget szeretnetek?

Figyelt kérdés
2019. máj. 8. 21:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

én programozással kezdtem foglalkozni önállóan, de webfejlesztés irányba mentem, ma már hobbi szinten játékfejlesztéssel foglalkozom

ha most lennék 14, akkor egyből a játékfejlesztés irányában haladnék egyből

2019. máj. 9. 08:22
 12/19 anonim ***** válasza:
Villamosmérnök vagyok, ha újrakezdhetném, akkor is ez lennék.
2019. máj. 9. 09:00
 13/19 anonim ***** válasza:

Aranykalászos gazda, traktorjogsi.

Előbbi ahhoz, hogy földhasználatot adhassak be, utóbbi meg értelemszerűen kötelező, ha vezetni szeretném a járművet. Más végzettség nem kell (érettségi nyilván. Az gáz azért ha nincs meg). A többi tudásom ugyanúgy meglenne könyvekből, internetről, előadásokról, rendezvényekről, szakmai kapcsolatokból.

Egyetem nem sok pluszt adott. Mostani tudásom is inkább a felsorolt helyekről van, nem a padban magolásból 😃

2019. máj. 9. 10:45
 14/19 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ugyanezt mint most, csak nem szórakoznám el az egyetem elejét, így nyernék plusz pár évet.

Esetleg autószerelő/autóvillamossági szerelő és utána műhelyt nyitnék

2019. máj. 9. 10:56
 15/19 anonim ***** válasza:
Coach-nak tanulnék, vagy ha jobb lenne az agyam, akkor térinformatikát.
2019. máj. 9. 20:18
 16/19 anonim ***** válasza:

Èpítőipari munkàsnak mennèk, ha eleve oda mentem volna már abban dolgoznèk és minden erőmmel azon lennèk, hogy a vàllalkozàs alapjait megteremtsem. Ehelyett elcsesztem az egészet, ès éveket vesztettem. Szégyen...

De próbálkozom, és elfogom érni azt amiben hiszek!

2019. máj. 13. 17:31
 17/19 anonim ***** válasza:

1.Mármint újra születni "okosként" ?!

2.Vagy simán visszamenni pár évet pályaválasztás lőttre ?!

1.Akkor orvos mérnök programozó vagy hasonló értelemszerűen...

2.Akkor normális nyelvtudás és egy épkézláb szakma valami normális iskolában tanulva nem olyan helyen ahol még a tanár is sza rik bele az egészbe...

2019. jún. 25. 10:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Értékpapír elemző,
2019. nov. 20. 18:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha újrakezdhetném, azaz visszarepülhetnék 12-14 éves koromig, inkább próbálnél nyitottabb lenni, több mindent kipróbálni, és hagynám, hogy kialakuljon a dolog.

Az esetemben az volt a helyzet, hogy jobb dolog híján, sokat ültem és ülök a gép előtt, ezért jött az ötlet, hogy hát informatika. Azonban csak videojátékokkal, netezéssel és hasonlóakkal pazaroltam az időt, ezért ez az elképzelés szerintem nem volt helyénvaló, akkoriban nem láttam át az okokat, hogy mit miért is csinálok. Mondjuk most sem igazán, de ha tényleg ez lett volna az, amit tényleg nagyon akarok, akkor már rég elkezdtem volna programozgatni, szerelni, tanulgatni dolgokat...

2019. nov. 20. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!