Felmondanál és ülnél otthon a télen, ha megtehetnéd?
Már jóideje dolgozom, egyetemi éveim alatt is télen ,nyáron, hogy megteremtsem amire szükségem van. Szerencsére sikerült félre is tennem elég szép összeget.
Az egyetlen probléma az, hogy olyan helyen vagyok, ahol nem érzem jól magam, szinte naponta stresszelek,látom , hogy semmibe vésznek és kihasználnak, pedig nem multiról van szó, csak kisvállalkozás. A környéken pedig nincs jobb, hogy váltani tudnék.
Arra gondoltam, ősszel felmondok és jövőig itthon ülök. Saját, szülői házban vagyok,tehát nem kell albérletet fizetnem, a többire meg futná a spórolt pénzemből. Ez idő alatt nyelvet szeretnék tanulni és egy tanfolyamot elvégezni,és persze lelkileg kipihenni magam. Aztán új lehetőségek után nézni, esetleg új élet után...
Kicsit azért még filózok, hogy merjem-e az állandó jövedelmem feladni és elkölteni a félre tett pénzem egy részét. De végülis talán a javamra lenne.
Voltatok hasonló cipőben ? 22n
Megtettem és elsejétől nem járok már be.
Életem egyik legjobb döntése volt. Végre van időm magamra, úgy érzem rendbe tudom tenni magam lelkileg és tudok koncentrálni a dolgokra, amiket igazan szeretek csinálni .
Annyira hamar telik az idő, szerintem eszre se veszem és itt lesz az új év. Tervünk is van a párommal, külföldön fogunk szerencsét próbálni. Remélem sikerül haladnom minden téren.
Szerencsére nem költök sokat, ruhám van elég és zöldségekből szépen termett az idén, így még kevesebb mindent kell vennünk.
Ilyen tempóban maximum csak a felét élem fel a spórolt a pénzemnek 5 hónapra számolva (remélem nem lesz annyi se) ami ugyancsak jó hír.
Csak azért írtam, hátha valaki még ilyen helyzetben van és segít neki egy kis visszajelzés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!