Tényleg letezik otthon végezhető munka?
Nagyon sok hirdetést látok,otthoni munkáról.
Pl parfümök,samponok,stb. reklámozása és ilyesmik.
Létezik ilyen?
Van.
De amiket te lattal azok csak parasztvakitasok.
Létezni léteznek ezek, de megálni nem lehet belőle. Esetleg pici plusznak jó.
(Anyósom nyomat ilyen katalógusos Avon-szerű cuccot, kb annyit keres rajta, hogy amiket magának, a lányának meg nekem rendel, azoknak az ára visszajön.)
Amiket írsz is lehet otthon csináléni; pl orrba-szájba hivogatod az embereket a termékek reklámozása véget.
Az más kérdés, hogy a fizud olyan lesz, mint a kutya vacsorája; vagy lesz vagy nem. Ezeknél nem ledolgozott órákért vagy kimenő hívásokért szoktak fizetni, hanem az eladott termékek számáért.
Én egy céghez jelentkeztem anno, akiknél hasonló munkát kellett volna végeznem; nem írom le milyen termékek meg melyik cég, mert letörölnek :D - Nagyon gyönyörű fizut bemondtak, hogy az jár, minden benne van, stb. és, amikor rákérdeztem, hogy ez az alapfizu vagy maga a fizetés eladott termékekért jár olyan gyönyörű kitérő válaszokat adtak, hogy csak néztünk azokkal, akikkel bent voltunk (ja igen interjűnál MINDENKIT betereltek egy előadószobába, ahol szépen tartottak egy előadást a cégről aztán mindenki fel volt véve).
Utána mondták az ismeőseim, hogy nehogy oda menjek, mert a fizu akár lehet 0 Ft is egy hónapban.
Koszonom a valaszokat :)
Csak azert erdekelt volna,mert most varom az elso babamat es gondoltam hatha...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!