Tényleg letezik otthon végezhető munka?
Nagyon sok hirdetést látok,otthoni munkáról.
Pl parfümök,samponok,stb. reklámozása és ilyesmik.
Létezik ilyen?
Van egy ismerősöm, aki webmester, ő otthon dolgozik, van egy másik, ő programozó, néha ő is otthon dolgozik.
Szóval igen, létezik, csak érteni kell a szakmához.
Én otthonról dolgozom, katás egyéni vállalkozó vagyok, online marketing területen. Bedolgozok egy cégnek (ott a közelmúltig alkalmazott voltam, de jobban megéri külsősként), meg vannak saját ügyfeleim, kapcsolataim is. 6 éve dolgozom home office-ban, volt idő, mikor heti 1x bejártam, de magamtól, nem kérte senki. Most nem járok be, mert babával vagyok itthon, de dolgozom.
Valójában egy csomó terület van, ahol lehetne home office-ozni, csak a begyöpösödött munkáltatók nagyrészt még mindig ott tartanak, hogy ha nem az orra előtt ülsz, akkor biztos nem is dolgozol.
iOS/Android alkalmazásfejkesztő, webfejlesztő, író, YouTuber, Twitch streamer, zeneszerző. Ezek keresnek a legjobban otthonról.
Lehet vállalkozásban nyomni KATÁval, vagy szabadúszózni projektek vadászásával. Esetleg home office-ozni céges alkalmazottként. A marketinges dolgok az a scam kategória kb. Azzal hülyére nem fogod keresni magadat.
Ekkor hiába, hogy otthon vagy, határidőkre kell dolgozni. Ráadásul igen megbízhatóan.
Ami kell: szakmai tapasztalat, szaktudás, tanulási készség, jó kommunikáció, időmenedzsment és nyelvtudás.
Ha a fent leírtak mennek, nyithatsz globális piacra, és az éves 100 ezer dollár sem lesz elérhetetlen álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!