Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kértél már több pénzt a...

Kértél már több pénzt a munkádért, mi lett a vége?

Figyelt kérdés

Egy tetőfedőégnél dolgozom, segédmunkásként de már volt, hogy én lecceltem a szarufát amikor az egyik ács megbetegedett. Nehéz melló mert napi 9 órát állunk nem sokan bírják itt.

Ennek ellenére még mindig a 700FT/órabérbe vagyok itt vidéken. Se fizetett szabadság se semmi, egy nap nem tudok menni akkor egy forintot nem fizetnek. Örüljek, hogy van munkám meg be vagyok jelentve címszó alatt.

Mert nekik 70.000FT ba kerülök havonta a fizetésem melett.

Meg folyton mondják van másik helyetted ha nem akarsz dolgozni, mondtam nekik, hogy pesten van meló és én 1600Ft os ajánlatott is kaptam ott erre felhöbörögtek, hogy így úgy amúgy és ott 400.000-600.000Ft kell hogy megélj stb.

Gondolkozom egy saját vállalkozáson is, mert sokat tanultam itt mit és hogyan kell érdemes. És rengeteg helyen keresnek ácsot, sok ház felújításra szorul.

2019. aug. 3. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Vállalkozást te ne! Marmint ne most.. Szerintem 10 kapcsolást nem tudsz felsorolni, kivágni meg végképp..

700ert ne maradj, Pesten 2hetre szoktam 300ezret elkölteni, de ott akkor buli, habzsidozsi..

ẞzerintem 300egy hónapra bőven elég Pesten, de biztos vannak itt Pestről.

2019. aug. 3. 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Keress másik munkát, simán találnál mert akkora munkaerőhiány van főleg az építőiparban hogy 1800 Ft órabér alatt már senki nem dolgozik. Mellesleg a szabadság az jár, kötelesek kiadni és fizetni olyan nincs hogy nem fizetik ki! Ez a cég sumákol valamivel nem is kicsit szóval mielőbb hagyd ott őket.
2019. aug. 3. 10:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Vállalkozást még ne!

Nettó 1500 teljesen vállalható ács/tetőfedő fizetés, ha van szakirányú végzettséged, és nem vagy alkesz, rendesen dolgozol.

Végzettség nélkül, ha csak a tapasztalatod van, akkor inkább 1200 Ft/óra a reális. Nettó összegben. Ha ennél jobbat tudsz, akkor azt érdemes megragadni!

700-asat meg hagyd a fenébe! Diákmunkások keresnek 8-900-at vidéken, árufeltöltésből meg gyári munkából. Pesten meg 1000-1200 is gyakran van. Felelősség nélküli munkák, komoly munkahelyi veszély nélkül, klimatizált helyen.

Ehhez képest te életveszélyben dolgozol az időjárásnak kitéve.

Budapesten és üdülőövezetben, egyéb kiemelt helyeken még akár rá leheg pakolno erre +200 Ft/órát.

2019. aug. 3. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Fővárosi megélhetésről:

Egy albérlet 100-150 ezer plusz rezsi. Belvárosban is, külvárosban is.

Egy fizetésből nehéz összehozni. De kezdésnek szobát is bérelhetsz. 70 ezer rezsivel. (Lehet, hogy most párezerrel felmennek az egyetemista roham miatt)

Kaja, és egyebek 40-60 ezer. BKK 10 ezer.

Tehát szerényen, ha főzöl magadnak, akkor 120 ezerből el lehet kottogni egyedül. 220 ezerért pedig már kényelmesen lehet élni egy akár másfél szobás lakásban. És akkor emellé kellenek az egyéb dolgok, bútorok, telefon, tartalék.

Illetve nehézség, hogy kéthavi kauciót kérnek. Ami nyilván visszajár kiköltözéskor, de ha nincs rá likviditásod, akkor kölcsön kell kérned.

Szóval ha BP-t választod, akkor kezdésnek nyugodtan menj szobába. Fél évet kihúzol, megtapasztalod a lehetőségeidet.

Illetve ha nagyon meg vagy szorulva, akkor vannak munkásszállások is, de azokat nem feltétlenül javasolnám.

2019. aug. 3. 10:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyik helyen ki nevettek,fel is mondtam természetes nem engedtek el azonnal beteg lettem azért is.

Másik helyen meg adták mondjuk nem annyira tetszett de nem tudtak mit tenni.

Figyelj próbáld meg, lesz ami lesz de legalább 1000ft óra kéne hogy legyen kezdetnek, szerintem mond azt hogy 1300 ft re meg elmelnék e az öra díjadat, majd ebből lesz 900-1000 ft.

De ha így bánnak veled és nem laksz messze Pesthez akkor menj oda,az igaz hogy nem olcsó az élet, egy szobàs lakás legalj 100000 Ft plusz rezsi és ugye kaja stb 130-150000 ft de ahoz tényleg szerencse kell hogy 100-ért találj, sajnos már eléggé fel mentek az albérlet árak a fizetések meg kb ugyan ott vannak mint régen.

2019. aug. 3. 11:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, nincs értelme a közszférában.
2019. aug. 3. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!