Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kiáll a szekerem rúdja?

Kiáll a szekerem rúdja?

Figyelt kérdés

Kórosan szorongó vagyok mert eddig minden munkahelyemen felmondtak szórakozottságom miatt

Felkerestem pszichiatert azt mondta nem pszichiatriai eset vagyok

Viszont az életem megy le a vécén, es akkor ez normalis , hogy folyton felejtek szorongok , ketsegbe vagyok esve

Ez rajtam nem latszik mert mindig mosolygok kedves vagyok , senki nem látja a horrormozit a fejemben

A baj akkor derul ki ha instrukciókat kapok es többször kell megkerdezzem ...

A fönököm egy pasi aki rengeteg empatiaval allt hozzam az elejen es mar akkor arra gondoltam hogy ez szep de sajnalatos , hogy szuksegem van empátiára

Mondtam neki hogy kesz katasztrófa vagyok gondoltam legalabb lássa, hogy tudok a problémáimról

Napokban egy megbeszelesen csavartam a hajam es utanozni kezdett nevetve persze mindenki dölt a röhögestöl

Azóta is ugrat néha , viccelödik , mar nem latom a nagy empatiat inkabb röhög rajtam

Vajon vege lassan a munkamnak , keszulödjek a végre ?

Szakacskent dolgozom

#vége #ezsefogmenni
2019. márc. 16. 18:49
 1/6 A kérdező kommentje:
Attól tartok mar totálisan lenéz
2019. márc. 16. 18:50
 2/6 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

"Kórosan szorongó vagyok mert eddig minden munkahelyemen felmondtak szórakozottságom miatt" Felismerted, ez klassz.

"Felkerestem pszichiatert azt mondta nem pszichiatriai eset vagyok" Ellenben pszichológusi igen. Valamiért kényszeres megfelelési vágy vagy önbizalomhiány dolgozik benned. Talán nem csak az instrukciókat kérdezed meg többször, hanem az ajtózárást is sokszor megnézed, amikor távozol. Keress fel egy pszichoterapeutát!

2019. márc. 16. 19:05
 3/6 A kérdező kommentje:
En is azt hittem ha felismertem a bajt , attól csak jobb lesz, javulni fogok de stagnáló állapot , közröhej vagyok
2019. márc. 16. 19:07
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Mondjuk aki egy megbeszélést nem tud végigülni odafigyelve és felnőttként a haját csavargatva szórakozik, az nem számíthat sok jóra.
2019. márc. 16. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyugdíjas vagyok, de éveken át voltam vezető funkcióban. Jobban kellene, hogy ismerjelek, de a leírtak alapján én el tudnálak képzelni munkatársamnak. Együtt talán megoldanánk.

Most már nem aktuális. Bízz önmagadban, igyekezz odafigyelni az utasításokra és azokat maradéktalanul elvégezni.

2019. márc. 16. 20:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem azért csinálja, mert bántani akar; megnevettetne - próbál viccesen állni a dologhoz. Ezzel tényleg nem bántani akar.

Főleg, hogy már elmesélted neki, milyen vagy belülről, lehet a humorral próbálja elérni, hogy feloldódj.

Szerintem nem kell a kirúgástól félned. :)

Én is némiképp szorongok és ebből kiindulva voltak esetek, amikor egy baráti gesztust láttam támadásnak. Nincs ezzel semmi gond és nem kell félni, szerintem minden rendben lesz a munkahelyeden! :)

2019. márc. 16. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!