Mennyire lehet elegendő ha a futó rúdja ditrektbe nyomja a fékmunkahengert? Vettem egy futót amire nem tudok kielégítő féket varázsolni. Viszont az feltűnt, hogy a többi futó fékkaros jelleggel nyomja a munkahengert, ez pedig direktbe.
jól látod..ha van rajta műszaki, akkor biztosan jó, hacsak nem okosba lett vizsgáztatva.
Ha ügyes barkácsoló vagy, akkor gondold át, és csináld meg karosra. Sokkal erősebb, mint a direkt, bár ezt felesleges volt mondanom.
egyszer nem kapcsoltam ki a reteszt a futó fékjéről, és a fullrapakolt trágyával bebicskáztam..kb ilyen lehet a direkt is.
szerintem
Csak vicceltem.
De mi bajod a direkt rendszerűvel?
Az, h mekkora erővel nyom, csupán a rudazat útján múlik.
Az erő meg van mindkét módszernél.
A lényeg annyi csupán, h a vonórúd útja van- e akkora, h a munkahengert eléggé be tudja nyomni. Nem jó, h túl tudja nyomni, mert blokkolhat a fék kisebb fékezés esetén is. Ezt kiküszöbölvén kell egy combos rugó a vonórúd álló és mozgó fele közé.
Ja, méf vmi. A problémádat a fékmunkahenger rudazatának állításával tudod orvosolni.
A közvetítőfej menetével.
Amúgy meg h levegős a rendszer, akkor az életben nem fog normálisan fogni a fék.
Kezd egy légtelenítéssel szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!