Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik büfészakos diplomát...

Akik büfészakos diplomát szereztek és nem tudtak vele elhelyezkedni, ti most hol dolgoztok?

Figyelt kérdés

2019. júl. 29. 16:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
Ügyfélszolgálat
2019. júl. 29. 20:42
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

Nem igazán értem, miért ne lehetne büfészakozni.

Én büfészakot végeztem, környezetmérnökit. Ezzel kb képtelenség elhelyezkedni. Még elvégeztem mellé a tűzvédelmi előadóit és a munkavédelmi technikusit, lett jogsim (mert sokat kell járni terepre) és így se sikerült.

Néhány volt csoporttársam már gyakornokként bekerült jó EHS-helyre és mellette elvégezte a tűzvédelmi szakmérnökit, mások elvégezték pl a min.ir. mérnöki, mellette a 2 OKJ-t ill a tűzvédelmi FŐeladőadóit is. Így már sikerülhet.

Én elkezdtem átképezni magam, újabb OKJ, de már más területen, egyetemben is gondolkozom, merre erre a területre az OKJ édeskevés.

Igenis vannak "értéktelen" szakok és igenis van, ami olyan könnyű, hogy a büfében vagy helyette, mégis elvégzed.

2019. júl. 30. 05:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért érdemes bármilyen diplomát végezni, mert át tudod verni az államot, ÁFA csalás, sikkasztás, illegális kereskedelem és csomó jó dolgok. Ezekből lehet meggazdagodni Magyarországon, amit más csinál az csak élet-letöltés. De aki gondolkodik és csavaros az észjárása, bármire képes.
2019. júl. 30. 16:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Büfészakot végeztem, most az egyik nagy budapesti múzeumban dolgozok. :)
2019. aug. 6. 08:26
 15/15 anonim válasza:
50%
Miért ne lehetne büfészakozni? Nekem van ismerősöm aki ELTE bölcsészen végzett történelemből, aztán levéltáros szakirányon. Gondolhatod, elment levéltárosnak, közalkalmazotti fizuért, és kevesebbett keres mint egy 3 műszakban dolgozó betanított munkás... Emellett irodalmi folyóiratokba ír cikkeket alamizsnáért. Na most gondolhatod mennyite megérte, nem?
2019. aug. 7. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!