Mi volt az eddigi legdurvább állásinterjús kérdés, amivel találkoztatok?
Jelenlegi fizetés? (mindig elütöm hogy azt mondom amit elvárok)
Ugye én nem akarok önmegvalósítani, saját céget alapítani és felmondani? (burkoltan benne volt a gyerek is) - ide nem mentem.
"Motiválj minket hogy Téged vegyünk fel!"
Néztem ki a fejemből, hogy ez most mi...
"Hát add el magad!"
Van-e baratom? Mikor akarunk gyereket? Komoly-e a kapcsolatunk?
Most sajat cegem van. De neha elmennek ujra allasinterjura egy rejtett hangfelvevovel es beadnak az rgyik kereskedelmi tv musoraba az anyagokat a hulye kerdeseikkel vagy a munkaugyi birosagra. Annyira elegem van a szemetsegekbol.
A munkaugyi birosagnak van weboldala panasztetel ponttal. Oda kuldjetek el ezeket az interjukat. Ha sokan bemartjak a cegeket,szepen eszhezternek,h ne kerdezzenek tiltott dolgokat vegre. Amit mar az unioban mashol nem tesznek fel.
Bártender állásinterjú egy nívós(nak tűnő) klubban: Ugye a való életben nem vagyok ilyen konzervatív (értsd: hosszúnadrágban, és megfelelően zárt ingben mentem az interjúra), merthogy itt azért mutatni is kellene majd valamit a jattért... ami az én érdekem, mert ugye a fizu nagy részét az adja majd...
Magyarország 2018...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!