Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi volt az eddigi legdurvább...

Mi volt az eddigi legdurvább állásinterjús kérdés, amivel találkoztatok?

Figyelt kérdés

2019. júl. 25. 11:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
Az ismerősei használnak-e bármiféle kábítószert, illetve volt-e már közülük valaki büntetve?
2019. júl. 25. 13:53
 12/22 anonim ***** válasza:
85%

Jelenlegi fizetés? (mindig elütöm hogy azt mondom amit elvárok)

Ugye én nem akarok önmegvalósítani, saját céget alapítani és felmondani? (burkoltan benne volt a gyerek is) - ide nem mentem.

2019. júl. 25. 14:45
 13/22 anonim ***** válasza:
54%
Olyan kérdést tettek fel, személyiségteszt, aminek az elmondása 2 percig tartott, még a mai napig nem tudom mit kérdeztek. Mivel nem volt pofám megkérdezni, hogy mi volt a kérdés, újra elismételné? Azt válaszoltam inkább, hogy "Igen". Valamit lejegyzeteltek, jött a következő kérdés, újra jegyzetelés, és ennyi. Majd nem vettek fel...
2019. júl. 25. 15:33
 14/22 Lite 3 válasza:
100%

"Motiválj minket hogy Téged vegyünk fel!"

Néztem ki a fejemből, hogy ez most mi...

"Hát add el magad!"

2019. júl. 25. 16:14
 15/22 anonim ***** válasza:
84%
Megkèrdezték, hogy van-e párom. Elgondolkoztam mégis mi a hugyfenének kell ezt nekik tudni.
2019. júl. 25. 17:06
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Van-e baratom? Mikor akarunk gyereket? Komoly-e a kapcsolatunk?

Most sajat cegem van. De neha elmennek ujra allasinterjura egy rejtett hangfelvevovel es beadnak az rgyik kereskedelmi tv musoraba az anyagokat a hulye kerdeseikkel vagy a munkaugyi birosagra. Annyira elegem van a szemetsegekbol.

A munkaugyi birosagnak van weboldala panasztetel ponttal. Oda kuldjetek el ezeket az interjukat. Ha sokan bemartjak a cegeket,szepen eszhezternek,h ne kerdezzenek tiltott dolgokat vegre. Amit mar az unioban mashol nem tesznek fel.

2019. júl. 25. 17:11
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezték, hogy aláírnék-e egy olyan szerződést amiben az szerepel, hogy 5 évig ellátom a feladatomat. Ez annyit takart, hogy nem mondok fel és nem megyek el szülni, ezt el is mondta az interjúztató.
2019. júl. 25. 17:15
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Bártender állásinterjú egy nívós(nak tűnő) klubban: Ugye a való életben nem vagyok ilyen konzervatív (értsd: hosszúnadrágban, és megfelelően zárt ingben mentem az interjúra), merthogy itt azért mutatni is kellene majd valamit a jattért... ami az én érdekem, mert ugye a fizu nagy részét az adja majd...

Magyarország 2018...

2019. júl. 25. 17:28
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Beszeljel folyamatosan 10 percig magadrol😄mondom az tul keves ido szoval hol kezdjem??😂😂
2019. júl. 25. 17:44
 20/22 anonim ***** válasza:
"Homoszexuális-e?". Nem!
2019. júl. 25. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!