Szerintetek van esélyem találni olyan fiút, aki vágyik a szerelem érzésére, párkapcsolatra is, viszont a szexre nem, vagy legalábbis képes lenne elfogadni, hogy engem egyáltalán nem vonz a dolog?
Én is olyan lányt keresek jelenleg akinek nem a szex a fő vonzereje,tudunk sokat beszélgetni,romantikázni stb.
Az,hogy elzárkózol az intimitástól az pontosan mit jelent? Belefér például az összebújás,csók,tapi,petting?
Nem lehet hogy csak idő kell hogy megnyílj és vágysz a szexre is,csak nem egy pár nap ismeretség után?
Kicsit kifejthetnéd.
(19/F)
Attól függ. Én ilyen szürke aszexuális szerűség vagyok, szóval nekem nem fontos a szex annyira. Ami viszont nagyon fontos, nekem kell a testi kapcsolat, és ez nem a szexben nyilvánul meg, de összebújva tv, ölelés, együtt alvás, stb, stb. Ezekből nem adnék.
A szex pedig olyan, hogy ha szerelmes lennék, nekem azért megfordulna a fejemben. Ha átbeszéljük, és ok, egyáltalán nem akarná a párom, akkor nyilván, legyen. Nem emiatt fogok valakiből kiszeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!