Senki nem ért meg lelkileg mit tegyek?
Együttérzek veled, mert én is nagyon egyedül érzem magam ebben a világban. Részvétem anyukád miatt!
A pszichológus nekem nem sokat segített, azt nem mondom,hogy hülyeség felkeresni, mert legalább elmesélheted a problémáid valakinek, aki kompetens, irányt tud mutatni neked. Hogy lelki társat hol találhatsz, azt nem tudom, de ne add fel! Itt is biztos lesz olyan, aki szívesen beszélgetne veled.
Ugyan azt tudnám mondani mint az első, de soha sem szabad feladni, sokszor én is így érzek, lehet hogy furcsán hangzik de először egyedül kell hogy boldog légy, ha ez sikerül akkor jöhetnek a barátok, vidámnak kell lenned, el kell járni olyan helyekre ahol több ember van de csak is olyan eseményekre ami téged érdekel, vagy ugye olyan hobbit találni,érdemes önfejlesztő könyveket is olvasni, én például nagyon boldog lennék ha lenne valaki akivel jól tudom magamat érezni és meg tudjuk egymást érteni és persze szeressen kirándulni,utazni mert engem már csak lassan ezek motiválnak,egyedül semmi sem olyan mint társaságban.
Nem szeretnék semminek az elrontója lenni de ha nem értitek meg egymást, nincs meg az összhang akkor csak szenvedni fogtok, aminek szerintem semmi értelme.
Most lehetek pozitív hogy nyugadtan írj nekem és próbóljuk meg de mindig nagy a távolság de ha ez neked nem gond akkor miért ne?
Próbálkoztam már itt de senki sem akar semmit itt,de én mindenkinek megadom a lehetőséget hátha él vele.
Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!