Megzuhantam lelkileg, és idegileg összeroppantam, mit tehetnék?!
Nem tudnál valakivel beszélni? Pszichológussal vagy egy olyan emberrel akinek kibeszélhetnéd a dolgokat?
Nem tudom hogy vagy a papokkal, de ők is tanulnak pszichológiát meg rengeteg ezzel kapcsolatos dolgot. Kiönthetnéd neki a szívedet, lelkedet, minden problémádat, bajodat,fájdalmadat elmondhatnád neki, valószínűleg tanácsot is tudna adni, és még fizetned sem kell érte. Csak időpontot kell kérned.
Azt hiszem a depressziónak vannak ilyen tünetei. Ez ugyanúgy betegség, mint pl. a vakbélgyulladás, szóval először el kellene menned orvoshoz.
De azt én is észrevettem, hogy amikor csak elfekszem, nem csinálok semmit, akkor még fáradtabb leszek, ellustulok. Pedig egyébként fizikai munkát is végzek, sportolok is és elég jól bírom. Tehát lehet, hogy elég lenne, ha nekiállnál valaminek és elmúlna ez az állapot. Próbáld ki, ha nem jön be, menj orvoshoz!
Csakis az idő...ès nyugtatò.
Tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!